Θεσσαλονίκη-Συνήγορος οικογένειας 10χρονης: Δεν διαπραγματευόμαστε, δεν πουλάμε το παιδί

Μαραθώνια είναι η απολογία της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της ανήλικης στην Τούμπα Θεσσαλονίκης στον ανακριτή.

H δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου που έχει αναλάβει, από κοινού με τον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, την υπεράσπιση της οικογένειας της ανήλικης, μιλώντας στους δημοσιογράφους, απάντησε στα όσα διατύπωσε ο συνήγορος τής κατηγορουμένης, Βασίλης Νουλέζας, ο οποίος μάλιστα διέψευσε τα περί εξωδικαστικού συμβιβασμού.

«Η υπερασπιστική γραμμή της 33χρονης, άλλα μας δηλώνει στον αέρα, άλλα με μηνύματα και άλλα εδώ σήμερα ενώπιον σας. Ο κ. Κούγιας δε χρειάζεται καμία υπεράσπιση, είναι ο πιο αξιόλογος συνάδελφος. Όλοι είναι αξιόλογοι συνάδελφοι, αλλά θα παρακαλούσα την υπεράσπιση να σταματήσει αυτό το σόου, να σοβαρευτεί.

Δεν διαπραγματευόμαστε, δεν πουλάμε το παιδί. Οι υπερασπιστές όλης της οικογένειας, είναι σοβαροί συνάδελφοι, μιλάνε με δικόγραφα και όχι με μηνύματα. […]

Εφόσον λέει ο κ. Κούγιας ότι έχει μηνύματα, εγώ εμπιστεύομαι απόλυτα αυτό που λέει ο κ. Κούγιας», δήλωσε έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, η μία εκ των συνηγόρων της οικογένειας της ανήλικης που απήχθη, Ανθούλα Ανάσογλου.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: