Θεσσαλονίκη: Γεύσεις Ελλάδας και Γαλλίας σε ένα ξεχωριστό brunch!

Φωτογραφία από το fb του be*

Στο εστιατόριο be* στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα δοθεί μία πολύ ξεχωριστή… μάχη, με γεύσεις Ελλάδας και Γαλλίας σε ένα brunch διαφορετικό απ’ ότι έχεις συνηθίσει.

Η πολυβραβευμένη διεθνής Chef Dina Nikolaou (Evi Evane, Chapeau), αναλαμβάνει την Κυριακή 20 Μαρτίου την κουζίνα του be* και δημιουργεί τα πιο νόστιμα πιάτα από Γαλλία και Ελλάδα.

Εκεί θα απολαύσετε το πιο γευστικό brunch buffet με quiche lorraine, κασερόπιτα με σιμιγδαλόκρεμα, σολομόπιτα, πίτσα με ζύμη πεϊνιρλί, αλμυρά κέικ, κρέπες με καπνιστό σολομό, french toast με ταχίνι, μέλι και ρόδι, καθώς και κέικ με σοκολάτα και φυστικοβούτυρο, brownies cheesecake, κέικ καρότου και σαρλότ με μους σοκολάτας και μπανάνες.

Τιμή buffet: 15 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του καφέ)


Επιπλέον θα προσφέρονται επιλεγμένα πιάτα από το a la carte menu όπως croque madame, αυγόφετες γεμιστές με διάφορες μαρμελάδες, crepes suzzete και αυγά ποσέ με μανούρι και σπανάκι (5 ευρώ/πιάτο).

Τελικά ποιο πιάτο θα κερδίσει;

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: