Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση στο ΕΒΕΘ για τα ελληνικά λογιστικά πρότυπα και το ΓΕΜΗ

Η κατάρτιση και υποβολή των οικονομικών καταστάσεων σύμφωνα με τα ΕΛΠ (Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα) είναι το θέμα της ημερίδας που συνδιοργανώνεται από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Ν. Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιθεί την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016, στις 3 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).

Στην ημερίδα, εκπρόσωποι του Συλλόγου Οικονομολόγων Ν. Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσουν τις αλλαγές που επέφερε ο Ν.4308/2014 για τα ΕΛΠ και θα δώσουν οδηγίες σχετικά με τη σύνταξη και την υποβολή των χρηματοοικονομικών καταστάσεων, ενώ στη συνέχεια στελέχη τις Κεντρικής Υπηρεσίας ΓΕΜΗ θα παρουσιάσουν τις ηλεκτρονικές αιτήσεις για την υποβολή στο ΓΕΜΗ των οικονομικών καταστάσεων, διάφορα διαδικαστικά ως προς τα καταχωριστέα κατά νομική μορφή στοιχεία στο ΓΕΜΗ και θα απαντήσουν σε διάφορα ερωτήματα που έχουν συγκεντρωθεί από τις Υπηρεσίες ΓΕΜΗ, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ www.ebeth.gr, στην κατηγορία «Σημαντικά Θέματα».

Οι ενδιαφερόμενοι να μετάσχουν στην εκδήλωση θα πρέπει να συμπληρώσουν το παρόν Δελτίο Συμμετοχής που βρίσκεται αναρτημένο και στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ www.ebeth.gr, στην κατηγορία «Σημαντικά Θέματα», ως τις 31.05.2016.  Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

typosthes.gr-Oikonomia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: