Θεσσαλονίκη: Έκαψαν το αυτοκίνητο γνωστού δημοσιογράφου της πόλης

Τα ξημερώματα του Σαββάτου σε περιοχή της Πυλαίας, άγνωστοι έκαψαν το αυτοκίνητο του γνωστού αθλητικού δημοσιογράφου, Δημήτρη Κανελλάκη, ο οποίος εργάζεται στο ραδιοσταθμό της Θεσσαλονίκης, Metropolis και στην Nova.

Άγνωστοι έκαναν το δικό του αυτοκίνητο που βρισκόταν έξω από το σπίτι του, προκαλώντας φθορές στο μπροστινό τμήμα του, αλλά και σε άλλα δύο αυτοκίνητα που βρίσκονταν παρκαρισμένα κοντά στο σημείο της επίθεσης. Με ανακοίνωσή του, ο όμιλος Metromedia γνωστοποιεί ότι έχει διαθέσει πολλά στοιχεία στις διωκτικές αρχές για να προχωρήσουν στη σύλληψη των δραστών.

«Η εφημερίδα Metrosport, ο ραδιοφωνικός σταθμός Metropolis 95.5 και, γενικότερα, ο όμιλος Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Metromedia, εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για τη μαφιόζικη ενέργεια και τη θερμή συμπαράστασή τους στον Δημήτρη Κανελλάκη και την οικογένειά του. Δηλώνουν, δε, ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υποκύψουν σε τέτοιου είδους εκβιασμούς. Αντίθετα, όλοι μαζί, περισσότερο πεισμωμένοι, θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την ανάγκη του πολίτη για έγκυρη ενημέρωση και να δίνουμε μάχη καθημερινά για την αποκάλυψη της αλήθειας».

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: