Θεσσαλονίκη: Διακοπή νερού από νωρίς σε περιοχές της πόλης

Προγραμματισμένες διακοπές στην υδροδότηση θα πραγματοποιηθούν όπως ανακοίνωσε η ΕΥΑΘ από τις 08:00 έως τις 14:00 λόγω εργασιών αντικατάστασης δικλείδας στην συμβολή των οδών Κλεάνθους- Καραμανλή  του Δήμου Θεσσαλονίκης. 

Λόγω των εργασιών, θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα στις οδούς Κλεάνθους, Καραμανλή, Μπότσαρη, Μητρόπουλου, 28ης Οκτώβριου και στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο καθώς και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Επίσης, την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 από τις 08:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες  λόγω  ακυρώσεις-επανασυνδέσεις δικτύων  από εργασίες του ‘’ΜΕΤΡΟ’’ στις οδούς  Γλυφάδας, Αμοργού και Δήλου του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη. Λόγω των ανωτέρω εργασιών, θα υπάρξουν πιθανά προβλήματα υδροδότησης στις Γλυφάδας, Αμοργού και Δήλου καθώς και τις παρακείμενες σε αυτές οδούς  του Δήμου Πυλαία-Χορτιάτη.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: