Θες να είσαι κάτι παραπάνω από ένα one night stand; Να τι μπορείς να κάνεις για να το πετύχεις

Τα βρήκατε, το κάνατε και έμεινες σπίτι του. Μια χαρά μέχρι εδώ. Ζούμε, άλλωστε, σε μια εποχή όπου το να κάνεις one night stand με κάποιον -τυχαία- είτε να το κάνεις άμεσα με το επίδοξο ταίρι σου δεν είναι ταμπού (ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω). Οπότε μη φρικάρεις και μη σε πιάνει τρέλα, άσε τα εκατομμύρια σενάρια στην άκρη και άκου τί έχει να σου πει ο διάσημος dating coach, Matthew Hussey.

Αυτός λοιπόν φίλη μου, μας δίνει τρία μικρά tips για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε όσο καλύτερα γίνεται την κατάσταση, σε περίπτωση που μας κάνει το αγόρι και θέλουμε να ξαναβγούμε μαζί του και -γιατί όχι- να προχωρήσει και η φάση και να κάνουμε σχέση.

Μην σε πιάσει υστερία το επόμενο πρωί

Ξυπνάς σε ένα ξένο σπίτι, δίπλα σε έναν «άγνωστο» άνθρωπο, μη σε πιάσει υστερία. Δεν χρειάζεται, σύμφωνα με τον Matthew, ούτε να τρέξεις να ντυθείς και να εξαφανιστείς από ντροπή, ούτε να κάτσεις στο κρεβάτι και να σκέφτεσαι το χειρότερο πιθανό σενάριο μέχρι να ξυπνήσει ο χριστιανός και πόσο μάλλον όταν γίνει αυτό να τρέξεις να ντυθείς και να κρύψεις το γuμνό σώμα σου και να φέρεις στην επιφάνεια τις ανασφάλειές σου -λες και δε σε έβλεπε όλη νύχτα γuμνή ξέρω γω-. Χαλάρωσε και φέρ” σου φυσιολογικά. Μπορείς.

Επίσης, για να αποφύγεις την αμηχανία του πότε πρέπει να φύγεις από εκεί, ξέρεις και τις σκέψεις σου «μήπως φανεί ότι βιάζομαι να φύγω;», «μήπως έχω κατσικωθεί;» αλλά και να βγάλεις τον άνθρωπο από τη δύσκολη θέση του να σε διώξει έμμεσα, πέτα μέσα στην κουβέντα σας πως πρέπει να φύγεις όπου να “ναι γιατί έχεις το τάδε να κάνεις. Φρόντισε αυτό το όπου να “ναι να είναι σύντομο.

via GIPHY

Στείλε ένα μικρό μήνυμα

Αργότερα μέσα στη μέρα, θα ήταν αρκετό θετικό να του στείλεις ένα μικρό μήνυμα -και τονίζω το μικρό- ή όπως αρέσει στον Matthew να το αποκαλεί ένα killer text. Στέλνεις ένα μήνυμα δύο σε ένα. Δηλαδή; Μέσα σε δύο προτασούλες έχεις συμπεριλάβει ό,τι χρειάζεται να του πεις. Κάτι του στυλ «Πέρασα πολύ όμορφα εχθές. Καλή επιτυχία με το meeting/παιχνίδι/γιατρό σήμερα». Έτσι και του δείχνεις την πιο συναισθηματική πλευρά σου από τη μία και την πιο casual από την άλλη, όπου θυμάσαι ότι έχει κάτι σημαντικό να κάνει και του εύχεσαι καλή επιτυχια/ καλά να περάσει/ κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Ένα σύνηθες λάθος είναι είτε τα μακρόσυρτα/μελιστάλαχτα μηνύματα όπου επειδή κοιμηθήκατε μαζί νομίζεις ότι είναι ο μέλλοντας σύζυγός σου είτε από την άλλη πλευρά τα πολύ απαθή μηνύματα ή τα καθόλου μηνύματα -τύπου πολύ κουλ και σκληρή και δε με νοιάζει τι κάνει αυτός μετά από μένα-. “Η ακόμα χειρότερα τα μηνύματα που υπονοούν ότι μετάνιωσες για ό,τι έκανες μαζί του. Όχι, δεν είναι αυτό που θέλει να ακούσει από “σένα. Το μέτρο, λοιπόν, είναι κάπου στη μέση.

via GIPHY

Όταν στείλει για netflix & chill, αντιπρότεινε δείπνο

Μην ενδώσεις στο επόμενο μήνυμά του, που η λογική λέει, πως επειδή έχετε ήδη κάνει σeξάκι, θα θέλει και πάλι να ρίξει το κάστρο εύκολα με μια πρόταση του στυλ «γιατί δεν έρχεσαι να δούμε καμιά ταινία και να αράξουμε σπίτι μου;». Είναι άντρας, θα σκεφτεί με τον απλό πατροπαράδοτο, ευθύ τρόπο και απλά θα το «φτιάξει» λίγο να ακουστεί πιο θελκτικό το πακέτο.

Εσύ, λοιπόν, τί καλείσαι να κάνεις εδώ; Ο dating coach λέει: «Στείλε ένα μήνυμα που να δείχνει ότι ναι θέλεις να τον ξαναδείς γιατί σε ενδιαφέρει σαν άνθρωπος/σ’αρέσει η παρέα του/κλπ, αλλά αν πας σπίτι ξέρεις που θα καταλήξετε. Εσύ προτιμάς να τον γνωρίσεις καλύτερα οπότε γιατί να μην βγείτε για ένα μπέργκερ ή ένα ποτό κάπου έξω;». Επομένως, αν θέλει πράγματι να σε ξαναδεί γιατί του αρέσεις κι εσύ -όχι μόνο σαν σeξουαλική παρτενέρ- τότε δε θα διστάσει να πει το ναι. Αν πάλι αρνηθεί -που δεν είναι κι απίθανο- εσύ θα ξέρεις τι θέλει από εσένα και θα είναι στο χέρι σου πλέον αν θα του το δώσεις ή όχι. Ξεκάθαρα πράγματα.

via GIPHY

Από το να τρελαίνεσαι και να μην ξέρεις πως να προσδιορίσεις την κατάσταση μαζί του, καλύτερο θα είναι να έχεις κάνει κάτι από τα παραπάνω και ποιος ξέρει; Μπορεί και να πετύχουν φίλη μου -win win situation-.

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: