Θα μας τρελάνει; Οι φόβοι της Angelina Jolie για τον Brad Pitt θα σε βγάλουν εκτός εαυτού

Μόλις τρεις ημέρες έχουν περάσει από την πρώτη μεγάλη συνέντευξη του Brad Pitt στο περιοδικό GQ σχετικά με τον χωρισμό του από την Angelina Jolie και το διαζύγιο τους. Ο 50χρονος ηθοποιός πήρε όλη την ευθύνη πάνω του, αναφέροντας χαρακτηριστικά, πως είχε την ευτυχία και την πέταξε.

Η Μαρία κατέβηκε 4 Νούμερα στα ρούχα της! Εσύ;

Αφενός να τονίσουμε, πως έπειτα από αυτή του την κίνηση τον αγαπήσαμε ακόμη περισσότερο, αφετέρου, μόλις κέρδισε άπειρους πόντους στα μάτια όλου του κόσμου και ισοπέδωσε κομματάκι την Angie. Και ερχόμαστε σε αυτή τώρα και στις παραξενιές της. Οι φοβίες της σχετικά με τον ηθοποιό, μπορούν να μας βγάλουν πραγματικά εκτός εαυτού.

Η 41χρονη ηθοποιός αποφάσισε πως ο γάμος της με τον Brad ήλθε σε τέλμα και τον Σεπτέμβρη του 2016 κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Ωστόσο μέχρι σήμερα ποτέ δεν έδειξε να τον θέλει πίσω, ενώ η ίδια φήμες την θέλουν να έχει βρει ήδη νέο σύντροφο.

Και παρά το γεγονός πως εκείνη ήταν αυτή που επεδίωξε τον χωρισμό και το διαζύγιο, πηγές στο HollywoodLife αναφέρουν πως τρομάζει στην ιδέα του να βρει ο Brad μία νέα σύντροφο. Και ερχόμαστε εμείς και σε ρωτάμε, το θεωρείς φυσιολογικό; Η ίδια να βγαίνει με κάποιον, αλλά να φοβάται μήπως ο Brad βρει αντικαταστάτρια;

Angelina έλα στα συγκαλά σου σε παρακαλούμε! Είναι περίεργες και παράλογες οι κινήσεις σου!

Πηγή: fanpage.gr

paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: