Θα γίνει γιαγιά στα 37 της χρόνια, αλλά κανείς δεν φαίνεται να πιστεύει την ιστορία της

Μια 37χρονη γυναίκα, που έχει αρκετά μεγάλο fanbase στην πλατφόρμα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης TikTok, είπε πως ετοιμάζεται να υποδεχθεί το πρώτο της εγγόνι τον Απρίλιο και πως πολλοί δεν την πιστεύουν λόγω του νεανικού παρουσιαστικού της.

Η Μίστι Ντον Χάιτ στράφηκε στα social media, για να μοιραστεί τη χαρμόσυνη είδηση σε βίντεο, το οποίο έγινε γρήγορα viral και ξεπέρασε τα 1,3 εκατομμύρια views. «Όλοι ρωτάτε πώς είναι δυνατόν να γίνω γιαγιά», ανέφερε η αμερικανίδα influencer, που κατοικεί στη Βόρεια Καρολίνα, αποκαλύπτοντας πως η 20χρονη κόρη της, Ράιλι, πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί τον Απρίλιο του 2024.

«Έμεινα έγκυος στη Ράιλι, όταν ήμουν 15 ετών», εξήγησε η Χάιτ, αναφέροντας πως η σχέση που είχε με τον πατέρα της κόρης της άρχισε στα 12 τους, ενώ παντρεύτηκαν στα 19 τους και χώρισαν δύο χρόνια μετά. «Για να πω την αλήθεια φύλαγα το χαρτζιλίκι μου, για να αγοράσω το τεστ εγκυμοσύνης τότε», σημείωσε. Η Ράιλι γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2003, επτά μήνες αφότου η Μίστι Ντον έκλεισε τα 16 χρόνια της. Τώρα, η Χάιτ, λέει πως θα μάθει στο εγγόνι της να την αποκαλεί «γιαγιάκα Μίστι».

Η 37χρονη ανέφερε πως, αφότου χώρισε με τον πατέρα της Ράιλι, παντρεύτηκε ξανά και τώρα έχει άλλες τρεις κόρες ηλικίας 16, 13 και 11 ετών από το νέο της γάμο.

@mistydawn3431

Mimi Miaty

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr