Τέξας: Εκατοντάδες οδηγοί εγκλωβίστηκαν για τουλάχιστον 14 ώρες μέσα στα χιόνια

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες προκάλεσαν σημαντικά προβλήματα σε οδικούς άξονες της Πολιτείας — Οι οδηγοί των ακινητοποιημένων οχημάτων έπρεπε να υπομείνουν το τσουχτερό κρύο αλλά και τις θερμοκρασίες που ήταν υπό το μηδέν (έφτασαν ακόμα και τους — 5 βαθμούς κελσίου)

Εκατοντάδες οδηγοί παγιδεύτηκαν στα αυτοκίνητά τους εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης στο Τέξας το βράδυ της Πέμπτης. Πιο συγκεκριμένα οι οδηγοί παρέμειναν εγκλωβισμένοι από δέκα έως δεκατέσσερις ώρες σε μία κεντρική λεωφόρο καθώς οι κακές καιρικές συνθήκες ήταν η αιτία ενός τροχαίου ατυχήματος. 

Μάλιστα μέχρι να απομακρυνθούν τα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο ατύχημα οι οδηγοί των ακινητοποιημένων οχημάτων έπρεπε να υπομείνουν το τσουχτερό κρύο αλλά και τις θερμοκρασίες που ήταν υπό το μηδέν (έφτασαν ακόμα και τους — 5 βαθμούς κελσίου).

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές σημειώθηκαν ατυχήματα στα οποία ενεπλάκησαν μεγάλα φορτηγά, με αποτέλεσμα να κολλήσει εντελώς η κίνηση και από τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, που ήδη διεξαγόταν με δυσκολία λόγω του παγετού.

Νεότερη ενημέρωση των αρχών ανέφερε πως υπήρξε μερική αποκατάσταση της κυκλοφορίας ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί από τα ατυχήματα. Την ίδια ώρα αξιωματούχοι ανέφεραν πως δεν υπήρχε ο απαραίτητος εξοπλισμός για να απομακρυνθούν τα μεγάλα φορτηγά, ενώ οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης δεν μπορούσαν να πλησιάσουν στο σημείο για να καθαρίσουν τον πάγο από το οδόστρωμα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο:






.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: