Τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο λάμψη, χαρά και γιορτή – Όσα θα δούμε στο «Φάσμα» (trailer)

Διαφήμιση – Advertisement

«Φάσμα» με τους Κατερίνα Αντωνοπούλου, Έλενα Καρανάτση, Ελβίρα Κρίθαρη και Γιάννη Παπαδόπουλο. Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε δεύτερη Δευτέρα από το ΕΡΤNEWS στις 23:00 και στις 23:45 από την ΕΡΤ1.

Τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο λάμψη, χαρά και γιορτή. Για κάποιους είναι μια ημέρα (σχεδόν) σαν όλες τις άλλες. Είναι αυτοί που αγωνίζονται, που προσπαθούν ή που συνεχίζουν ακόμα και την περίοδο αυτή να ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά.
Με τους πρωταγωνιστές αυτούς θα ασχοληθεί η ενημερωτική εκπομπή του ΕΡΤNEWS, «Φάσμα» που θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, στις 23:00.
Η Αναστασία Τασούλα είναι η πρώτη ασθενής με κυστική ίνωση που υποβλήθηκε σε πετυχημένη μεταμόσχευση πνευμόνων στην Ελλάδα. Μιλάει στον Γιάννη Παπαδόπουλο για την ανίατη ασθένεια και την αξία δωρεάς οργάνων.
Η Ελένη Κρεμαστιώτη είναι η μητέρα της Ερατώς. Η μητέρα ενός ακόμα θύματος γυναικοκτονίας. Καταθέτει στην Κατερίνα Αντωνοπούλου τη συγκλονιστική της μαρτυρία για την Ερατώ.
Τέλος, ο πρώην κορυφαίος μπασκεμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου, αποκαλύπτει τη σχέση της κόρης του με το φάσμα του αυτισμού. Μιλάει στην Έλενα Καρανάτση για τα αυτιστικά παιδιά και γίνεται η φωνή τους στηρίζοντας με κάθε τρόπο την συμπερίληψη.


Παρουσίαση – έρευνα: Κατερίνα Αντωνοπούλου, Έλενα Καρανάτση, Ελβίρα Κρίθαρη, Γιάννης Παπαδόπουλος
Αρχισυνταξία: Τιτίκα Ανουσάκη
Σκηνοθεσία: Γιάννης Ρεμούνδος
Διεύθυνση παραγωγής: Περικλής Παπαδημητρίου 

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: