Τα Βραβεία Sciacca στις εκδηλώσεις «Αριστοτέλης 2.400 χρόνια»;

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων «Αριστοτέλης 2.400 χρόνια» του Δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην γενέτειρα του Αριστοτέλη, στα Στάγειρα από στελέχη των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca, με επικεφαλής την Γ. Γ. Βίκυ Μπαφατάκη και τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων, Αναστάσιο Θεοδωρακέα. Κατά τη διάρκεια του Επετειακού Έτους Αριστοτέλη γίνονται εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με πρωτοβουλία του Δήμου.

Η επίσκεψη είχε στόχο την εθελοντική συμμετοχή των Βραβείων Sciacca στις εκδηλώσεις προς τιμήν του σπουδαίου φιλοσόφου. Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, Γιώργος Ζουμπάς και ο Γιάννης Βερβερίδης, Μέλος της Επιτροπής της διοργάνωσης εκδηλώσεων για τον «Αριστοτέλη» υποδέχτηκαν τους καλεσμένους και συζήτησαν το πλαίσιο εκδηλώσεων που πρότειναν οι επικεφαλής των Sciacca για το τέλος Αυγούστου.

Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στα Αρχαία Στάγειρα και στον τάφο του Αριστοτέλη που ανακάλυψε ο Αρχαιολόγος Κώστας Σισμανίδης, στο Αριστοτέλειο Πάρκο, στην Ολυμπιάδα και στην Ιερισσό.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν ο project manager της εκδήλωσης, Ιστορικός, Δημήτρης Γιαννακούδης και η Νομικός, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου των Sciacca, Έλενα Παπαχρυσοβέργη.

typosthes.gr-topika

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: