Τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας στα Ι.Χ προσφέρουν αίσθηση σιγουριάς στους οδηγούς

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες καθημερινά εξελίσσουν τα αυτοκίνητά τους και διαθέτουν τεράστια ποσά για να τα κάνουν ποιο ασφαλή και πιο «έξυπνα».

Θα γνωρίζετε φυσικά ότι η τεχνολογία έχει τόσο πολύ εξελιχθεί που αρκετά μοντέλα από διάφορες αυτοκινητοβιομηχανίες μπορούν να κινηθούν με ασφάλεια σε πολύ καλά χαρτογραφημένες περιοχές χωρίς την παρουσία του οδηγού .


Kickstart your summer with Nissan’s e-4ORCE Technology

Η Nissan για παράδειγμα επένδυσε τεράστια ποσά για την ασφάλεια αλλά και για την οδηγική απόλαυση. Με  την τεχνολογία e-4ORCE ανέβασε τον πήχη των συστημάτων πρόληψης  ατυχήματος. Το e-4ORCE, είναι σχεδιασμένο με την πρωτοποριακή τεχνολογία  να λειτουργεί αποκλειστικά με εξηλεκτρισμένα συστήματα κίνησης.

Χάρη στο καινοτόμο σύστημα τετρακίνησης το εξελιγμένο σύστημα e-4ORCE εξαλείφει τις αδυναμίες που παρουσιάζουν άλλα συστήματα τετρακίνησης.

Το σύστημα αυτό που έχει βελτιωμένη οδηγική συμπεριφορά και σταθερότητα επί του παρόντος στα Nissan Ariya και X-Trail.

Οι μεγάλες διαδρομές σε αυτοκινητόδρομους γίνονται αβίαστα ομαλές και απολαυστικές, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της καλοκαιρινής περιπέτειας, ενώ ταυτόχρονα ζουν την δέσμευση της Nissan για τον εξηλεκτρισμό και την βιώσιμη κινητικότητα.

Με το dual motor και το σύστημα ελέγχου, μπορεί να οδηγηθεί στους αυτοκινητόδρομους, σε ορεινούς δρόμους αλλά και απομακρυσμένες παραλίες,

Η Nissan Κυκλοφόρησε και ένα βίντεο που προβάλλει τις μοναδικές δυνατότητες της τεχνολογίας e-4ORCE.

Τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας στα Ι.Χ προσφέρουν αίσθηση σιγουριάς στους οδηγούς gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: