Τα σπάνε οι Βρετανοί στην Ισπανία

Τα σπάνε οι Βρετανοί στην Ισπανία

Γης Μαδιάμ τα έκαναν χιλιάδες Βρετανοί φοιτητές στην , οι οποίοι ύστερα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, ξέφυγαν από κάθε έλεγχο…
ξεπερνώντας τα όρια και προσφέροντας ένα θέαμα νροπής και λύπης στους κάτοικους της περιοχής και όχι μόνο. Οι ντροπιάστηκες μεν αλλά όχι πρωτόγνωρες φωτογραφίες των Βρετανών έχουν κάνει τον γύρω του κόσμου δείχνοντας για ακόμα μια φορά πως οι Βρετανοί δεν έχουν μέτρο στη διασκέδαση τους, η απλά δεν ξέρουν να διασκεδάζουν.

Στο δημοφιλές θέρετρο, Salou, της Ισπανίας βρέθηκαν για μια εβδομάδα χιλιάδες άνθρωποι στα πλαίσια του ετήσιου φεστιβάλ, Saloufest. Ανάμεσα τους, περισσότεροι από 9.000 Βρετανοί φοιτητές, οι οποίοι έφτασαν στην περιοχή ύστερα από ταξίδι 30 ωρών από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι φοιτητές, που δεν ξεπερνούσαν το 20ο έτος της ηλικίας τους, κυκλοφορούσαν στους δρόμους της πόλης «μεταμφιεσμένοι» ως μοναχοί, άνθρωποι των σπηλαίων ή ακόμα και ως μαζορέτες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του φεστιβάλ, οι νέοι πήγαιναν από το ένα μαγαζί στο άλλο, καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες αλκοολούχων ποτών.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Mail», οι φοιτητές σκαρφάλωναν στα δέντρα, μάλωναν μεταξύ τους, και λόγω της μεγάλης κατανάλωσης ποτού, απαθανατίζονται στις φωτογραφίες σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, άλλοι έκαναν εμετό και άλλοι φαίνονται να ουρούν δημόσια. Μάλιστα, ένα κορίτσι, όπως δείχνουν, οι έχει χάσει τελείως τις αισθήσεις του και έχει ξαπλώσει στο δρόμο.

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν επανειλημμένα διαμαρτυρηθεί για τα έκτροπα που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή τους κατά τη διάρκεια του Saloufest στο δημαρχείο της πόλης, χωρίς καμία όμως ανταπόκριση. Η μόνη απάντηση που λάμβαναν είναι ότι οι αρχές δεν μπορούν να επέμβουν, γιατί οι δαπάνες των φοιτητών είναι προς όφελος της περιοχής λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξέρουμε ότι οι γείτονες παραπονιούνται, αλλά είμαστε υπέρ του πλούτου που φέρνουν».
Αν και οι φοιτητές επιμένουν πως δεν ενοχλούν κανένα με την παρουσία τους ωστόσο πρόβλημα έχουν και οι ξενοδόχοι αφού έγιναν ακυρώσεις κρατήσεων μόλις έγινε γνωστή η ημερομηνία του φεστιβάλ.

Σοκ μάλιστα προκαλεί η μαρτυρία βρετανού μαθητή, που ομολόγησε, στην αστυνομία πως είχε πέσει θύμα βιασμού, στην παράλια, από άλλο φοιτητή, πριν από τρία , κατά τη διάρκεια του ίδιου φεστιβάλ.

Τέλος, αν και βρίσκονταν 100 σε υπηρεσία την εβδομάδα του φεστιβάλ παρολαυτα δεν προέβησαν σε καμία και μόνο δυο άτομα αντιμετωπίζουν κατηγόριες για παραβίαση του νόμου.

Τα σπάνε οι Βρετανοί στην Ισπανία Τα σπάνε οι Βρετανοί στην Ισπανία

Τα σπάνε οι Βρετανοί στην Ισπανία

Tags: , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: