Τα πιο περίεργα προϊόντα ομορφιάς (φωτό)

Είναι από αυτές τις στιγμές που πέφτεις πάνω σε διάφορα προϊόντα και μία λέξη με κεφαλαία γράμματα αιωρείται μέσα σε ένα μεγάλο συννεφάκι πάνω από το κεφάλι σου. Η λέξη αυτή είναι ΓΙΑΤΙ;

 

Αν, λοιπόν, είσαι έτοιμη μισό λεπτό δώσε μας να σου δείξουμε πέντε αντικείμενα ασιατικής προέλευσης, που προορίζονται για τις εκεί γυναίκες (κυρίως), που θέλουν να κάνουν αυτό το κάτι παραπάνω, όσο αφορά στην ομορφιά.

1. Κρέμα Λεύκανσης για την Ευαίσθητη Περιοχή

 

Προωθείται ως: «Ο ιδρώτας και η υπερβολική τριβή από τα στενά ρούχα μπορεί να σκουραίνει το δέρμα γύρω από την ευαίσθητη περιοχή, προκαλώντας μειωμένη αυτοπεποίθηση ή αναστολή της επιθυμίας για συνεύρεση».

Αν θέλεις και το κάτι παραπάνω για να πεισθείς, μπορείς να δεις και το τηλεοπτικό σποτάκι.

2. Συσκευή μύτης

 

Θέλεις να κάνεις ένα lifting στη μύτη σου; Δεν ξέρεις τι να ντυθείς τις επόμενες απόκριες; Τότε αυτή εδώ η συσκευή είναι για σένα. Τρία λεπτά την ημέρα είναι αρκετά για να αποκτήσεις τη γαλλική μυτούλα που πάντα ήθελες. Μάλιστα…

3. Ο γυμναστής του στήθους

 

Νιώθεις το στήθος σου να πέφτει; Θέλεις να του χαρίσεις λίγη αγάπη για να μην σακουλιάσει; Σου έχουμε το μαγικό αυτό χέρι. Δες το και εν ώρα δράσης.

4. Face Slimmer

 

Για τους Ιάπωνες το να φοράς αντιρυτιδικές κρέμες είναι τόσο last year. Ανακάλυψε το τι θα πει νεότητα και ξεφορτώσου τις ενοχλητικές γραμμές έκφρασης γύρω από το στόμα σου με αυτό εδώ το χαριτωμένο αντικείμενο. Το βάζεις στο στόμα και για τρία λεπτά προσπαθείς να μιλήσεις και να κάνεις διάφορες εκφράσεις. Και μετά, αν δεν σε μαζέψουν για το Δρομοκαϊτειο, θα δεις ένα πρόσωπο δέκα χρόνια νεότερο. 

5. Κρέμα για ροζ θηλές

 

Δεν σου αρέσουν οι θηλές σου να έχουν ένα σκούρο καφετί χρώμα; Κανένα πρόβλημα. Με αυτή την κρέμα θα αποκτήσεις και πάλι ροζ θηλές στο άψε τρίψε.

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: