Τα πανάκριβα δώρα του Σακίλ Ο’Νιλ στον 16χρονο γιο του (φωτό)

Η χλιδή δε γνωρίζει όρια όταν πρόκειται για τον Σακίλ Ο’Νιλ…

 

Ο Σακ είναι ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους του Αμερικάνικου μπάσκετ και η θητεία του στους Λος Άντελες Λέικερς, τους Μπόστον Σέλτικς και άλλες μεγάλες ομάδες του NBA, δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ και από κανέναν. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός παγκοσμίως και έχει υπογράψει στο παρελθόν μεγάλα συμβόλαια με ποσά που θα μπορεί να συντηρεί και τα τρισέγγονα του. Πάντα υπερβολικός και λάτρης της χλιδής, αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο πάρτι γα να γιορτάσει τα γενέθλια του γιου του.

Τα «Sweet Sixteen» – η φράση που χρησιμοποιούν οι Αμερικάνοι για να δείξουν πως η ηλικία των 16 είναι σημαντική αφού μπορούν να βγάλουν δ’ιπλωμα και να βαδίζουν σιγά σιγά προς την ενηλικίωση- είναι μεγάλη γιορτή και ο Σακ αποφάσισε να παραθέσει ένα τεράστιο πάρτι προς τιμήν του γιου, Σαρίφ, και να καλέσει 400 άτομα μεταξύ των οποίων ράπερς και κόσμος της σόουμπιζ. Όπως συνηθίζεται, ο μπαμπάς οδήγησε κάποια στιγμή τον μονάκριβο του σε εξωτερικό χώρο όπου τον περίμενα μια μπλε Lamborgini και ένα Jeep για να μπορεί να κάνει ο μικρούλης τις βόλτες του.

Να σημειωθεί πως και ο Σαρίφ βαδίζει στα χνάρια του μπαμπά αφού ήδη θεωρείται μεγάλο ταλέντο και τον ζητούν πολλά κολέγια για να παίξει τς ομάδες του. Με ύψος 2,10 ο Σαρίφ θα «ακουστεί» πολύ στα επόμενα χρόνια!

Σύμφωνα με το TMZ στο πάρτι δεν σερβιρίστηκε αλκοόλ ενώ το μενού περιελάμβανε πολλά γλυκά και γκουρμέ νοστιμιές…

Δείτε τα αυτοκίνητα και τον γιο:

seleo.gr-Lifestyle

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: