Τα κατάλληλα fashion items για μία βροχερή μέρα

Ένα διάφανο αδιάβροχο είναι πάντα χρήσιμο, αφού ότι κι αν φοράς αυτό θα το προστατεύσει.

Αν τα μποτάκια-γαλότσες είναι τόσο στιλάτα και κομψά στο κόψιμο, όπως αυτό, τότε μπορείς να τα φορέσεις άνετα μία βροχερή μέρα, ακόμα και στο γραφείο.

Το απαραίτητο αξεσουάρ για τη βροχή είναι η ομπρέλα, η οποία δεν χρειάζεται να είναι βαρετή. Βρες μία με σχέδια για να κάνεις λίγο πιο παιχνιδιάρικο το rainy outfit.

Ένα σκουφάκι είναι πάντα χρήσιμο τις χειμωνιάτικες μέρες. Ακόμα κι αν βρέχει θα σε κρατήσει ζεστή και stylish.

Ένα κασκόλ, λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα για να θωρακίσεις το λαιμό σου. Δένει με συγκεκριμένο τρόπο και μπορεί να στολίσει το λεπτό πουλόβερ σου ή να κάνει τη διαφορά μέσα από το παλτό.

Πουά backpack για να δώσεις μία funky πινελιά στο outfit που θα σε συνοδεύσει στη βροχή.

Μία εναλλκτική για εσένα που δεν θες να φοράς συνέχεια το σκουφάκι σου είναι ο μπερές. Μπορεί να τον κοιτάς με μισό μάτι καθώς τον θυμάσαι από τις παρελάσεις, πρέπει όμως ξεπεράσεις αυτό το τραύμα γιατί μπορεί να αναδείξει το ντύσιμό σου.

Ένα ζευγάρι μαύρες μπότες είναι πάντα χρήσιμες και για όλες τις περιστάσεις και κάθε στιλ. Μπορείς να τις φορέσεις και τις βροχερές μέρες, χωρίς να γίνεις μούσκεμα και δίσως να θυσιάσεις το ύφος που θες από το outfit σου.

Είναι άνετο, σε μεταλλική απόχρωση του χρυσού και μπορεί να συνοδεύσει κάθε sportive-chic outfit.

Είναι μέσα στα διαχρονικά, must-have πανωφόρια και κάποια στιγμή θα υποκύψεις σε ένα. Είναι ζεστό, ιδανικό για τις χειμωνιάτικες αλλά και τις βροχερές μέρες λόγω της κουκούλας.

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: