Τα επόμενα βήματα για το όνειρο

Η υπογραφή του Πάνου Σκουρλέτη στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων άνοιξε το δρόμο για την «Αγια-Σοφιά».

«Ολοκληρώθηκε μια μεγάλη, επίπονη, αλλά και πολύ σημαντική διαδικασία που μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στην έκδοση οικοδομικής άδειας. Περιμένουμε να πάρουμε στα χέρια μας το τελικό κείμενο της μελέτης που θέλουμε να πιστεύουμε πως θα βοηθά να φτάσουμε ακόμη πιο γρήγορα στον τελικό στόχο και την έναρξη των εργασιών, για να κλείσουμε το φάκελο της άδειας και να ξεπεράσουμε το συντομότερο αυτή τη διαδικασία», δήλωσε στην «Ώρα για Σπορ» ο project manager, Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος θα καταθέσει το συγκεκριμένο έγγραφο στη «Διαύγεια» και πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα θα κατατεθεί ο φάκελος στη Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών, προκειμένου να αρχίσει η διαδικασία για την έκδοση οικοδομικής άδειας.

Εκτιμάται πως το αργότερο ως το τέλος Μαΐου (λόγω και του Πάσχα που μεσολαβεί) θα βρίσκεται στα χέρια της ΑΕΚ η άδεια για να αρχίσει τα έργα. Αρχικά θα πρέπει να κατατεθούν 300.000 ευρώ για την εφορία και παράλληλα θα αρχίσει ο προγραμματισμός του έργου που προβλέπει το συντονισμό των κινήσεων της «Δικέφαλος 1924» με την Περιφέρεια Αττικής (που έχει εγκρίνει το κονδύλι των 20 εκατ. ευρώ για το έργο) και του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς πριν ή παράλληλα με τις εργασίες στο γήπεδο θα πρέπει να αρχίσουν τα έργα για την υπογειοποίηση των οδών Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών.

Πηγή: sport-fm.gr

athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: