Τα 5 τζιν μπουφάν του φθινοπώρου για κάθε στιλ

Κι αν νομίζεις, ότι το cool τζιν μπουφάν σου δεν είναι ιδανικό για το office look ή απλά το έχεις βαρεθεί, τότε μπορείς απλά να επενδύσεις σε ένα ακόμα που και θα σε αναβαθμίσει στιλιστικά και θα σου προσφέρει περισσότερα ματσαρίσματα στα everyday κι όχι μόνο outfits.

Μία επιλογή που θα κάνεις τώρα και για χρόνια θα φοράς. Αυτό το τζιν μπουφάν θα ταιριάζει αναπάντεχα με το πρωινό, το απογευματινό ή το εκδρομικό σου outfit.

Έστω ότι το αυστηρό office look, το πιο lady-chic είναι το φόρτε σου. Τότε μάλλον θα σκέφτεσαι ότι το τζιν μπουφάν είναι μόνο για τα Σαββατοκύριακο. Δεν είναι έτσι όμως. Το σχεδιαστικό team του Armani φρόντισε να έχεις την επιλογή να το φορέσεις εύκολα και στο γραφείο.

Μία εκδοχή του τζιν μπουφάν πολύ φρέσκια. Αν το επιλέξεις, τότε θα έχεις ένα φθινοπωρινό πανωφόρι, bonus στα καθημερινά σου outfits, ενώ εύκολα θα σε συνοδεύσει σε μία πιο rock βραδινή εμφάνισή σου.

Μία τάση που πέρσι φορέθηκε πολύ και μάλλον καλά κρατεί και φέτος είναι το sheepskin, το οποίο συνδυάζεται υπέροχα σε αυτό το τζιν μπουφάν. Έτσι έχεις ένα cozy μπουφάν με τον cool χαρακτήρα που χαρακτηρίζει το denim και αν τελικά καταλήξεις σε αυτό, δύσκολα θα το αποχωριστείς.

Είτε θα το φόραγες, είτε όχι, αυτό το denim jacket δεν μπορεί παρά να σε ξετρελάνει. Σίγουρα δεν θα είναι το πιο ευκολοφόρετο κομμάτι της ντουλάπας σου, αλλά όταν θα το φοράς, όλα τα βλέμματα πάνω σου θα τραβάς. Και να που έφτιαξα και ρίμα από τον ενθουσιασμό μου.

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: