Συνελήφθησαν ληστές που επιτέθηκαν σε ηλικιωμένη

Οι τρεις αδίστακτοι κακοποιοί λήστεψαν 54χρονη μέσα στο σπίτι της και μάλιστα, μεσημέρι

Όλη η αστυνομική δύναμη της Ζακύνθου κινητοποιήθηκε για τον εντοπισμό των τριών αδίστακτων κακοποιών που χτύπησαν και λήστεψαν μέρα- μεσημέρι μια 54χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Βανάτο. Η κινητοποίηση είχε αποτέλεσμα να συλληφθούν δυο από αυτούς.

Με την περιγραφή που είχε δώσει η τρομοκρατημένη 54χρονη, οι άνδρες της Ασφαλείας, της Ο.Π.Κ.Ε και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό και κατάφεραν να εντοπίσουν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου τη μοτοσικλέτα με την οποία είχαν διαφύγει οι δυο νεαροί Έλληνες ηλικίας 20 και 23 χρόνων. Τους ακινητοποίησαν, τους πέρασαν χειροπέδες και κατέσχεσαν τη μηχανή.

Οι δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια, αλλά δεν αποκάλυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του τρίτου συνεργού τους ο οποίος πιθανότατα έχει μαζί του και τη λεία της ληστείας. Οι τρεις τους είχαν εισβάλει με την απειλή πιστολιού στην κατοικία της γυναίκας, την είχαν χτυπήσει στο πρόσωπο και είχαν αρπάξει 4.000 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 10.000 ευρώ. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ζακύνθου άσκησε στους δυο συλληφθέντες δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος.

protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: