Συνάντηση Τσίπρα – Γεννηματά στο σπίτι του Αντώνη Λιβάνη

Στο σπίτι του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ και πιο στενού συνεργάτη του Ανδρέα Παπανδρέου επί δεκαετίες, Αντώνη Λιβάνη συναντήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης ο Αλέξης Τσίπρας και η Φώφη Γεννηματά, με αφορμή κοινωνική εκδήλωση για την ονομαστική εορτή του οικοδεσπότη.

Σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, ο κ. Τσίπρας και η κα. Γεννηματά αντάλλαξαν μία ψυχρή χειραψία, ενώ δεν έγινε κανένας διάλογος.

Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι η συνάντηση αυτή δεν ήταν διόλου τυχαία αλλά προσχεδιασμένη από ανθρώπους που βλέπουν θετικά τη σύγκλιση των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση στο σπίτι του Αντώνη Λιβάνη, ο γιος του οποίου Ηλίας ήταν υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και είναι ιδιοκτήτης ΜΜΕ που στηρίζουν το κυβερνών κόμμα, βρέθηκαν, εκτός του Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Παππάς, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, η Όλγα Γεροβασίλη και ο Χρήστος Σπίρτζης, αλλά και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και η Έφη Αχτσιόγλου.

Εκτός των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκαν στο σπίτι του κ. Λιβάνη και πρόσωπα όπως η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, που έχουν εγκαταλείψει το ΠΑΣΟΚ και συνεργάζονται ήδη με τον ΣΥΡΙΖΑ. Παρόντες ήταν επίσης ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος αλλά και η πρώην συνεργάτιδα του πρωθυπουργού, πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου και νυν πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Βασιλική Θάνου. Επίσης, εθεάθησαν η Ρένα Δούρου με τον σύντροφό της αλλά και ο Φώτης Κουβέλης.

Από πλευράς ΚΙΝΑΛ παρών ήταν και ο Κώστας Λαλιώτης, καθώς και άλλα στελέχη, όπως ο Νίκος Σηφουνάκης, η Βάσω Παπανδρέου, ο Θανάσης Τσούρας, ο πρώην υπουργός Σήφης Βαλυράκης και ο Κίμων Κουλούρης.

 

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: