Συνάντηση Λαφαζάνη – Κωνσταντοπούλου με φόντο τη Λαϊκή Ενοτητα

Συνάντηση Λαφαζάνη   Κωνσταντοπούλου με φόντο τη Λαϊκή Ενοτητα

Τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Λαϊκή Ενότητα, Παναγιώτη Λαφαζάνη, θα δεχθεί στις 10.30 η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο της προέδρου της Βουλής, κατόπιν αιτήματος του κ. Λαφαζάνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τη που παραχώρησε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης την Παρασκευή, ασκώντας σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό για την επιλογή του να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, και η πρόεδρος της Βουλής της σχετικά με τη διαδικασία ανάθεσης των διερευνητικών εντολών κάνοντας λόγο για θεσμικό ατόπημα «ανευ θεσμικού και πολιτικού προηγουμένου». 

Eπίσης, σε της η κ. Κωνσταντοπούλου με ευθύτατες βολές απάντησε στο Μαξίμου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «είναι θλιβερό και προκλητικό να μιλά για γελοιοποίηση των θεσμών, περιφρόνηση για τη , το και τους θεσμικούς παράγοντες αλλά και για απελθούσα Πρόεδρο της Βουλής η άρτι παραιτηθείσα Κυβέρνηση των τεσσάρων κατεπειγόντων μνημονιακών νομοσχεδίων».

Ως εκ τούτου, η κ. Κωνσταντοπούλου έχει κόψει κάθε δίαυλο επικοινωνίας με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πολλοί θεωρούν δεδομένο πως θα συνεργαστεί με το κόμμα του κ. Λαφαζάνη.

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: