Συνάντηση Αλ. Τσίπρα με Οδ. Βουδούρη

Συνάντηση Αλ. Τσίπρα με Οδ. Βουδούρη

Συνάντηση Αλ. Τσίπρα με Οδ. Βουδούρη
Στενό μαρκάρισμα στους ανεξάρτητους βουλευτές πραγματοποιεί η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτύχει την πλειοψηφία των 180 βουλευτών και μέσω της προεδρικής εκλογής η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες κάλπες.

Μετά την Χρυσούλα Γιαταγάνα και τη Θεοδώρα Τζάκρη, ο Αλέξης Τσίπρας συναντά τον Οδυσσέα Βουδούρη, ενώ τα τετ α τετ δεν θα περιοριστούν στο μέλλον μόνο στους βουλευτές που φλερτάρουν ήδη με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Θεόδωρος Παραστατίδης και ο Μάρκος Μπόλαρης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τουο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί με την πλειοψηφία ίσως των ανεξάρτητων βουλευτών, ακόμα ίσως και με τον Πάρη Μουτσινά, ο οποίος επιχείρησε να ηγηθεί κίνησης της Ομάδας Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, παράλληλα με τη συγκρότηση κυβέρνησης ειδικού σκοπού. Η ηγεσία της Κουμουνδούρου φέρεται να εκτιμά ότι είναι κάτι παραπάνω από ρεαλιστικός ο στόχος της επίτευξης του στόχου της συγκρότησης μπλοκ 121 βουλευτών προκειμένου να μην εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η χώρα να οδηγηθεί σε κάλπες.

ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ προχωρούν στη διαμόρφωση κλίματος σύγκλισης και συνεργασίας και αύριο συναντώνται αντιπροσωπείες των δυο κομμάτων με επικεφαλής τους Γραμματείς τους Δημήτρη Βίτσα και Θανάση Θεοχαρόπουλο. Η συνάντησηαν και δεν θα ασχοληθεί με αυτό το θέμαθεωρείται προοίμιο της σχεδιαζόμενης συνάντησης των προέδρων των δυο κομμάτων Αλέξη Τσίπρα και Φώτη Κουβέλη αντίστοιχα.

Έντονες αντιδράσεις σημειώθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑαπόντος, πάντως, του Αλέξη Τσίπραγια την επίσκεψη των Γ. Σταθάκη και Γ. Μηλιού στο Λονδίνο και συνάντησή τους με τα funds. Οι μεγαλύτερες αντιδράσεις σημειώθηκαν από την Αριστερή Πλατφόρμα, καθώς παρόν συνεδρίαση ήταν και ο επικεφαλής της Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος ζήτησε να μην γίνονται συναντήσεις με funds. Κριτική υπήρξε και από στελέχη της πλειοψηφίας που ζήτησαν οι αποφάσεις να λαμβάνονται στην Πολιτική Γραμματεία.

Για τη Γενεύη αναχωρεί σήμερα ο Αλ. Τσίπρας προκειμένου να συναντηθεί με το Γενικό Διευθυντή και άλλα κορυφαία στελέχη του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας και να θέσει θέματα συμβάσεων εργασίας, κατώτατου μισθού και λοιπών εργασιακών δικαιωμάτων στη χώρα μας.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: