Συμβουλές για να μη «βραχεί» η βάση της τάρτας

Για να προστατεύσουμε τη βάση της τάρτας από την υγρασία του μείγματος της γέμισης, την…αλείφουμε με ένα πινελάκι με το ασπράδι 1 αυγού που έχουμε χτυπήσει ελαφρώς (όχι μαρέγκα).

Εναλλακτικά, σκορπίζουμε 2 κουτ. σούπας γαλέτα ή αμύγδαλα τριμμένα σε σκόνη. Αυτές οι προσθήκες διασφαλίζουν έως ένα βαθμό ότι η βάση της τάρτας μας δεν θα μουσκέψει από τη γέμιση και θα γίνει τραγανή.

syntages

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: