Συλλήψεις για καλλιέργεια χασισόδεντρων

Ο 57χρονος καλλιεργούσε και μια φυτεία από 16 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,50 εκατοστών ως ενάμισι μέτρου 

Ανάμεσα στα δέντρα στον κήπο του σπιτιού του στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου, καλλιεργούσε και μια φυτεία από 16 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,50 εκατοστών ως ενάμισι μέτρου ένας 57χρονος, ο οποίος μάλιστα σκόπευε μα τη μεγαλώσει.

Αυτό συμπέραναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, όταν βρήκαν ένα γυάλινο βάζο γεμάτο με σπόρους κάνναβης κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκαναν στο σπίτι. Ακόμη, κατέσχεσαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβηβάρους έντεκα γραμμαρίων και οδήγησαν τον 57χρονο στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Πατέρας και γιος συνελήφθησαν στην περιοχή του Βόλου από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, όταν έγινε έρευνα στο σπίτι τους και βρέθηκαν δυο δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσαν. Και οι δυο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενοι για καλλιέργεια ναρκωτικών.

*** Μια μικρή «ορφανή» φυτεία από τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,16, 0,20 και 0,40 εκατοστών, δύο από τα οποία ήταν φυτεμένα στο έδαφος και ένα σε γλάστρα, εντόπισαν οι αστυνομικοί Δίωξης Ναρκωτικών της σε έναν υπαίθριο χώρο στην Καλαμάτα. Η έρευνα για να ταυτοποιηθούν οι καλλιεργητές βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: