Συγκλονίζει ο πατέρας της Τοπαλούδη: Θα είμαστε ψυχικά νεκροί για το υπόλοιπο της ζωής μας

Ψυχικά νεκρός για το υπόλοιπο της ζωής του δήλωσε πως θα είναι ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, όπως και η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση του δικαστηρίου, που έκρινε ομόφωνα ένοχους τους κατηγορουμένους για τη δολοφονία της.

«Ήμουν σίγουρος ότι θα αποδοθεί η δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της να μην πω στο 1,85 που ήταν η Ελένη η ακόμη καλύτερα μέχρι τον ουρανό που βρίσκεται η Ελένη…», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Ακόμη ανέφερε πως λυπάται γιατί κάποιοι δεν υπέδειξαν τον δέοντα σεβασμό στην οικογένεια του, εννοώντας τις αντιδράσεις που έφερε η αγόρευση της εισαγγελέως.

«Έπρεπε σε αυτή την ιερή στιγμή που φτάνανε προς το τέλος να απευθυνθούν εκεί που έπρεπε να απευθυνθούν . Άκουσα δηλώσεις από πολλά άτομα χθες , υπουργούς παρά υπουργούς… εμείς είμαστε μακριά από κόμματα…», είπε ακόμα.

«Εμείς έχουμε να κάνουμε με έναν ψυχικό μαραθώνιο πόνο, μέχρι να πεθάνουμε. Αυτά τα άτομα θα μπουν ένοχα στη φυλακή για κάποια χρόνια και θα βγουν κάποια στιγμή. Εμείς όμως θα είμαστε ψυχικά νεκροί και γι΄ αυτό δυστυχώς οι ένοχοι δεν θα πληρώσουν», σημείωσε τέλος.

Διαβάστε ακόμη: Ομόφωνα ένοχοι: Ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξη επέβαλε το ΜΟΔ στους δύο κατηγορούμενους

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: