Σχεδόν 2,5 εκατ. τηλεθεατές είδαν το χθεσινό «Survivor» – Βαλαβάνη: «O Ντάνος δεν είναι ο θεός που πιστεύουμε» (trailer)

Καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Ο αγώνας ασυλίας και οι εντάσεις που δημιουργήθηκαν στην ομάδα των «Διασήμων» στο «Συμβούλιο του Νησιού» κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και ανέβασαν το παιχνίδι στα ύψη του πίνακα τηλεθέασης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ριάλιτι περιπέτειεας του ΣΚΑΪ, έστω και για ένα λεπτό 2.435.944 τηλεθεατές το παρακολούθησαν χθες. Μάλιστα, στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 57,7%, ενώ έφτασε μέχρι και 67,2%!
Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, στις 9 το βράδυ, οι παίκτες καλούνται σ’ έναν ακόμη αγώνα επάθλου, που θα τονώσει τόσο το… στομάχι τους όσο και την ψυχολογία τους. Το ίδιο βράδυ θα κληθούν να πάρουν μέρος σε ένα νέο παιχνίδι ερωτήσεων που κι αυτό με τη σειρά του θα προσφέρει στον νικητή ένα έπαθλο, αλλά και στιγμές χαλάρωσης για όλους τους παίκτες.
Στο trailer για το σημερινό επεισόδιο ξεχωρίζει η ατάκα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «O Ντάνος δεν είναι ο θεός που πιστεύουμε»…

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: