Survivor: Η συγνώμη της Βαλαβάνη, ο «ναυαγός» Αγγελόπουλος και το απίστευτο αποψινό έπαθλο (videos+photo)

Αποχώρησε χθες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για την οποία, παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η στάση της σε μερίδα του τηλεοπτικού κοινού, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη μαχητικότητά της. Ωστόσο, στο γεγονός ότι κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι ως η τελευταία από τις γυναίκες, βοήθησε και η αποχώρηση, λόγω τραυματισμού, της Ειρήνης Κολιδά..

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος αίσθηση προκάλεσε η «συγνώμη» της, με δάκρυα στα μάτια, στο Γιώργο Αγγελόπουλο, τη στιγμή που τον αποχαιρέτησε. Το βίντεο από το «Συμβούλιο του Νησιού»
Δείτε πως σχολιάστηκε η αποχώρησή της από την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω».

Μετά την αποχώρηση της Βαλαβάνη ο Γιώργος Αγγελόπουλος θυμίζει τον Tom Hanks στην ταινία «Ο ναυαγός».

Μάλιστα, όπως θα δείτε στην αρχή του trailer του αποψινού επεισοδίου, ο παίκτης έβαλε και μια μάσκα θαλάσσης σε μια πέτρα (!), στην  προσπάθειά του να καταπολεμήσει τη μοναξιά.

Πριν λίγες ημέρες η Κλεοπάτρα Πατλάκη είχε υποστηρίξει στην εκπομπή «La Biri Biri» ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα κερδίσει ένα αυτοκίνητο.
Σήμερα το επιβεβαίωσε και η Ανθή Βούλγαρη στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω». Το αυτοκίνητο θα το αποκτήσει απόψε στο παιχνίδι των ερωτήσεων.
Οι παίκτες θα κληθούν να δώσουν τις ίδιες απαντήσεις με εκείνες αγαπημένων τους προσώπων, που ρωτήθηκαν, μετά από επικοινωνία που είχε μαζί τους η παραγωγή.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: