«Στόχος η νίκη απέναντι στον Άγιαξ»


Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και αφού τους απένειμε τα εύσημα για την εξαιρετική αρχή που έχουν κάνει στην τρέχουσα σεζόν τόνισε ότι στόχος κόντρα στον Άγιαξ είναι η νίκη.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται τους Ολλανδούς στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την Πέμπτη στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απ’ όλους σας. Από τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό σας και το ξεκίνημα που έχουμε κάνει, αλλά υπάρχει μπροστά μας πολύς δρόμος και οφείλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και με ακόμα περισσότερη δουλειά και θέληση να πετύχουμε περισσότερα πράγματα. Μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, αρκεί να έχουμε σεβασμό στους εαυτούς μας και στους αντιπάλους.

Όλοι ξέρετε ότι μας περιμένει μία δύσκολη πρεμιέρα απέναντι στον Άγιαξ, έναν αντίπαλο με ιστορία, μία καλή ομάδα που έχει αρκετές ικανότητες αλλά και αδυναμίες, τις οποίες μπορούμε να εκμεταλλευτούμε. Άλλωστε κι εμείς είμαστε ο Παναθηναϊκός, έχουμε μεγάλη ιστορία, ο κόσμος μας θα δημιουργήσει εκπληκτική ατμόσφαιρα και θα είναι ένα ματς απ’ αυτά που μένουν στο μυαλό. Είστε όλοι πολύ καλοί παίκτες, διαθέτουμε πολύ καλή ομάδα και θα δουλέψουμε αυτές τις ημέρες πάνω στον τρόπο που θα αγωνιστούμε. Εάν είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, χρησιμοποιήσουμε σωστά το μυαλό μας και παίξουμε έξυπνα, θα καταφέρουμε το στόχο μας που είναι η κατάκτηση της νίκης», είπε ο Ιταλός τεχνικός.


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: