Στον εισαγγελέα ο 22χρονος σάτυρος από τη Νέα Σμύρνη

Η βασική κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι η προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας — Όλα τα θύματά του τον έχουν αναγνωρίσει

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε πριν από λίγο ο 22χρονος ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης ακολουθούσε μια νεαρή κοπέλα στο σπίτι της στη νέα Σμύρνη επιδεικνύοντας το μοριό του. Η βασική κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι η προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα τα θύματα τον έχουν αναγνωρίσει και εχει ταυτοποιηθεί από την αστυνομία η συμμέτοχη του σε τουλάχιστον τέσσερις ακόμα περιπτώσεις, στην Ακρόπολη, στη Νέα Σμύρνη, το Παλαιό Φάληρο και την Καλλιθέα.


Πρόκειται για σπουδαστή μηχανολόγων — μηχανικών του ΤΕΙ Αθήνας, ο οποίος έκανε το πρώτο τακτοποιημένο χτύπημα στις 25 Μαρτίου το 2020, το δεύτερο στις 6 Αυγούστου στην Ακρόπολη, το τρίτο στις 13 Αυγούστου στο Παλαιό Φάληρο και το τέταρτο στις 18 Σεπτεμβρίου στη Νέα Σμύρνη.




Η ασφάλεια οδηγήθηκε στην σύλληψη του, χάρη στην έγκαιρη αντίδραση της νεαρής, η οποία παράλληλα με την καταγγελία της στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης, κοινοποίησε στο Facebook το οπτικό υλικό από την Καμερα της πολυκατοικίας, όπου διακρίνεται καθαρά ο κατηγορούμενος την ώρα που την πλησίαζε.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: