Στο τέταρτο επίπεδο συναγερμού το «Καμπ Νου»!

Οι πρόσφατες τρομοκρατικές ενέργειες στην «καρδιά» της Ευρώπης έχουν θορυβήσει τους πάντες και όπως είναι λογικό, όλοι παίρνουν τα μέτρα τους.

Στο πλαίσιο αυτό, οι καταλανικές Αρχές έχουν ανεβάσει από το πρωί το επίπεδο συναγερμού στο τέταρτο επίπεδο (ένα κάτω από το υψηλότερο) στο «Καμπ Νου», ώστε να διεξαχθεί χωρίς απρόοπτα το ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Ρεάλ.

Όπως ανακοίνωσαν μάλιστα, θα εφαρμοστούν μέτρα ασφαλείας ανάλογα με αυτά του Champions League (όπως είχε γίνει και στον Ρεάλ – Ατλέτικο στις 27 Φεβρουαρίου), για μέγιστη πρόληψη και επιφυλακτικότητα.

Ήδη από νωρίς το πρωί, υπάρχει ειδική συσκευή ασφαλείας, όχημα ελέγχου περιμετρικά του γηπέδου και στο εσωτερικό πάρκινγκ, ενώ ως την Τρίτη το βράδυ (ημέρα διεξαγωγής του πρώτου προημιτελικό του Champions League με την Ατλέτικο Μαδρίτης) απαγορεύεται το παρκάρισμα στην περίμετρο του γηπέδου.

Οι θύρες θα ανοίξουν στις 19:30 (δύο ώρες πριν την έναρξη του ματς), θα γίνει πλήρης ταυτοποίηση και έλεγχος όλων των κατόχων εισιτηρίων και καρτών διαρκείας, ενώ θα απαγορεύονται σακίδια, βαλίτσες, μεγάλες τσάντες και πακέτα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην εν λόγω περίπτωση οι Αρχές ενήργησαν μόνες τους και τα μέτρα είναι καθαρά προληπτικά, μιας και δεν έχουν πληροφορίες για ενδεχόμενο τρομοκρατικής απειλής.

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Πηγή: sport-fm.gr

athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: