Ψευτογιατρός: Νέες καταγγελίες – «Έβαζε λόγια» στους ασθενείς για να συνεχίζουν τις «θεραπείες»

Νέες καταγγελίες για τον 66χρονο Διονύση Τριανταφύλλου, τον «ψευτογιατρό» ο οποίος εκμεταλλευόταν τον πόνο ασθενών με σκλήρυνση κατά πλάκας για να τους παίρνει χρήματα υποσχόμενος ότι δήθεν η κατάσταση της υγείας τους θα βελτιωθεί έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως λένε, μάλιστα, συγγενείς θυμάτων του «ψευτογιατρού», ο 66χρονος, ο οποίος συνεργαζόταν με έναν Γερμανό γενικό γιατρό για να δίνει αξιοπιστία στις θανατηφόρες θεραπείες του, δεν δίσταζε να «βάζει λόγια» στους ασθενείς προκειμένου να συνεχίζουν να λαμβάνουν τα «φάρμακα» που τους έδινε.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, ο 66χρονος από την παράνομη δράση του φέρεται να έχει «κερδίσει» έως 900.000 ευρώ, με την εισαγγελία να ασκεί σε βάρος του δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο τετελεσμένη και σε απόπειρα, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και απάτη και αναμένονται σύντομα νεότερες εξελίξεις στην υπόθεση.

Περιγράφοντας την δράση του ψευτογιατρού συγγενής ενός εκ των θυμάτων του είπε στο MEGA ότι «πήγαμε στη Γερμανία, της είπαν ότι θα γίνει καλά, της έδωσαν πεπτίδια και της έκαναν μετά βλαστοκύτταρα. Το κάθε πεπτίδιο στοίχιζε 200 ευρώ και 100 ευρώ ο ένα άλλο, μικρό το οποίο ήταν και καλά για τους νευρώνες. Τα βλαστοκύτταρα 25.000 ευρώ, το παιδί δεν πήγαινε καλά, εγώ άρχισα να υποψιάζομαι. Τοπ παιδί όμως δεν ήθελε να σταματήσει τη θεραπεία, γιατί πίστευε ότι θα γίνει καλά. Περάσαμε έναν Γολγοθά μέσα στο σπίτι, το παιδί να κλαίει, να χειροτερεύει συνέχεια και να κοιμάται είκοσι ώρες το 24ωρο»

Στην ερώτηση πώς βρέθηκε ο «ψευτογιατρός» η συγγενής της ασθενούς-θύμα του απαντά: «Τυχαία. Μία κυρία είχε επισκεφθεί έναν γιατρό, ο οποίος ήταν γνωστός μου και του είπε ότι έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και έκανε αυτή την θεραπεία και έγινε τελείως καλά. Ο γιατρός καλή τη πίστη και θεωρώντας ότι μπορεί να βοηθήσει, και ξέρωντας το πρόβλημα του παιδιού μου, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “ήρθε μία κυρία και μου είπε αυτό” και μου έδωσε το τηλέφωνό της. Επικοινώνησα μαζί της και την επόμενη μέρα εμφανίστηκε ο κύριος αυτός ο οποίος είπε ότι δεν είναι βαριά η κατάσταση της κόρης μου και ότι είναι από τις εύκολες περιπτώσεις, που θα γίνει γρήγορα καλά. Έτσι ξεκινήσαμε την θεραπεία – την υποτιθέμενη θεραπεία – 3-4 μήνες μετά, της έκοψε και τα φάρμακα τα συμβατικά που έπαιρνε, με αποτέλεσμα το παιδί να χειροτερεύει συνέχεια.

«Και εκεί ήρθαμε σε διαμάχη. Εγώ τσακωνόμουν μαζί του, αυτός έβαζε λόγια στο παιδί μου ότι εγώ δεν θέλω να συνεχίσω την θεραπεία, γιατί είναι ακριβή και γινόταν στο σπίτι ένας πανικός» συμπλήρωσε η ίδια.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpz9s8nmtfo1)

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: