«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα (trailer)

Απόψε, Σάββατο 27 Μαΐου στις 22:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» είναι αφιερωμένη σε έναν από τους  σημαντικότερους  συνθέτες μας, στον Μίμη Πλέσσα.
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποδέχεται τον άνθρωπο που μας έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες και έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην ιστορία της ελληνικής μουσικής.
Ο Δάκης, ο Στέλιος Διονυσίου, αλλά και ερμηνευτές από τη νεότερη  γενιά μεταξύ των οποίων η Ζωή Παπαδοπούλου, ο Παναγιώτης Πετράκης, η Αποστολία Ζώη, η Παμπίνα Κοντέα,  ο Νικηφόρος, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Γιάννης Χαρίσης και η Χρύσα Μπανδέλη μας θυμίζουν διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια που φέρουν την υπογραφή του.
Το δικό τους χρώμα δίνουν στην έναρξη της εκπομπής η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Παλλήνης και η νεανική χορωδία Γέρακα.
Για τον φίλο, τον άνθρωπο και τον καλλιτέχνη Μίμη Πλέσσα μιλούν και τον τιμούν με την παρουσία τους οι: Γιώργος Παπαστεφάνου, Κώστας Χαρδαβέλλας, Γιάννης Ιωαννίδης, Λουκίλα Καρρέρ, Σταύρος Γαλανάκης, Νατάσα Ράγιου, Γιώργος Τσούκαλης, Νίκη Παλληκαράκη και Θάνος Γεωργουλάς.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: