Στην τελική ευθεία η Seajets 15η Ανάβαση Κύμης με τις 52 στροφές

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη διεξαγωγή της Seajets 15ης Ανάβασης Κύμης, που έχει προγραμματιστεί για τις 20-21 Μαΐου. Η ανάβαση αυτή αποτελεί τον 3ο φετινό γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων.

Η Κύμη Ευβοίας έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα φιλόξενος προορισμός για το Σωματείο Start Line που έχει την ευθύνη διοργάνωσης του αθλητικού γεγονότος, αλλά και για το Πρωτάθλημα Αναβάσεων εν γένει. Ο λόγος είναι πως επί 15 συναπτά έτη, ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί μια γιορτή για την Τοπική Κοινωνία, ενώ η Οργανωτική Επιτροπή αισθάνεται δίπλα της την Τοπική Αυτοδιοίκηση, γεγονός που επαναλαμβάνεται φέτος από τη στιγμή που η Ανάβαση τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.  Βέβαια, ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην αρτιότερη διοργάνωση διαδραματίζει η εταιρεία Seajets, που είναι Χορηγός Ονομασίας του αγώνα και προσφέρει τη δική της αίγλη στο γεγονός, στηρίζοντας για ακόμη μια φορά τον Ελληνικό Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, αλλά και μία διοργάνωση της Start Line.

Το Σάββατο 20 Μαΐου θα διεξαχθούν οι Χρονομετρημένες Δοκιμές, ενώ ο αγώνας έχει προγραμματιστεί ως είθισται, για την Κυριακή 21 Μαΐου.

Ο αγώνας υποστηρίζεται από την  Τοπική Αυτοδιοίκηση αφού αποτελεί σημαντικό γεγονός για την περιοχή!

Η διαδρομή είναι γνωστή. Έχει μήκος  2,85 χιλιομέτρα και γίνεται από το Λιμάνι μέχρι την πόλη της Κύμης. Στο σύνολό της έχει  52 στροφές, που την καθιστούν σε μια από τις πιο τεχνικές και απαιτητικές του Πρωταθλήματος.

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής στην Seajets 15η Ανάβαση Κύμης, λήγει σήμερα (Παρασκευή  12 Μαΐου) στις 20:00.

Ο Αντιδήμαρχος Κύμης- Αλιβερίου κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου είπε σχετικά: « Έχουμε την πάγια άποψη ότι ο αθλητισμός αποτελεί θεμέλιο λίθο του πολιτισμού και της ανάπτυξης μιας κοινωνίας, οπότε ορμώμενοι από αυτό το δεδομένο στεκόμαστε πάντοτε αρωγοί στις αθλητικές διοργανώσεις που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή μας.»

Στην τελική ευθεία η Seajets 15η Ανάβαση Κύμης με τις 52 στροφές

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: