Στην Έκθεση Ηλεκτρονικών Καταναλωτικών Προϊόντων (CES) 2020 στο Las Vegas το  BMW Group

Ένα από τα πιο αξιόλογα περίπτερα στην Έκθεση Ηλεκτρονικών Καταναλωτικών Προϊόντων (CES) που θα γίνει στο Las Vegas από τις 7 – 10 Ιανουαρίου 2020, θα είναι της BMW με το i3 Urban Suite.

Λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου δεν έχουν δοθεί. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες διαρροές για να πάρουμε μια γεύση για το τι θα δουν οι επισκέπτες στην έκθεση της Αμερικής.

Το BMW Group στην έκθεση αυτή θα παρουσιάσει το  i3 Urban Suite. Που είναι το  όραμά του γερμανικού γκρουπ για τη μελλοντική εμπειρία μετακίνησης.

Η παρουσία του κατασκευαστή πολυτελών οχημάτων συνοψίζεται στο hashtag #ChangeYourPerspective. Σύμφωνα με το δόγμα της, η εταιρία δεν στοχεύει απλά να κατανοήσει τις απαιτήσεις της μελλοντικής μετακίνησης αλλά και να βρει τις κατάλληλες λύσεις και απαντήσεις. Επί μία επταετία, το BMW i3 λειτουργεί ως πρεσβευτής της ηλεκτρικής οδηγικής απόλαυσης, της βιωσιμότητας και της ευφυούς συνδεσιμότητας σε αστικές περιοχές. Τα στοιχεία αυτά το βοήθησαν να αναδειχτεί σε παγκόσμιο best-seller στην κατηγορία πολυτελών compact ηλεκτρικών οχημάτων.

Οι σχεδιαστές πήραν ένα στάνταρ μοντέλο BMW i3 και το μεταμόρφωσαν πλήρως (χωρίς να αγγίξουν το κάθισμα του οδηγού και το ταμπλό) διαμορφώνοντας το εσωτερικό έτσι ώστε να αποπνέει την αίσθηση ενός ‘boutique hotel’. Με δύο λόγια θα είναι μία εμπειρία μετακίνησης προσαρμοσμένης αποκλειστικά στις ατομικές ανάγκες των επιβατών.

Στόχος για το  BMW i3 Urban Suite ήταν να δημιουργηθεί ένας φιλόξενος χώρος με υψηλό δείκτη ‘feel-good’ – το τέλειο μέρος για ξεκούραση, ψυχαγωγία μέσα στο αυτοκίνητο ή ακόμα και εργασία με τις ανάλογες ρυθμίσεις.

Αυτό επιτεύχθηκε, μεταξύ άλλων, με την προσθήκη ενός μεγάλου, άνετου καθίσματος με υποπόδιο, πολύ γρήγορη σύνδεση 5G με τον έξω κόσμο, μία οθόνη που ξεδιπλώνεται από την επένδυση οροφής και μία προσωπική Ζώνη Ήχου (Sound Zone).

Το όχημα βασίζεται σε μία ολιστική φιλοσοφία για υπεύθυνη χρήση πόρων, που περιλαμβάνει κινητήρες με μηδενικές εκπομπές ρύπων, την προσεκτική επιλογή υλικών και τις μεθόδους παραγωγής. Υφάσματα που περιέχουν ανακυκλωμένα υλικά συνδυάζονται με πιστοποιημένο ξύλο και δέρμα επεξεργασμένο με ελαιόλαδο, ενώ τα πατάκια κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά  που μπορούν να επανατροφοδοτούνται στο κύκλο των υλικών, σύμφωνα με τις αρχές της κυκλικής οικονομίας.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την CES, ένας στόλος στάνταρ αυτοκινήτων BMW i3 μετατράπηκαν σε Urban Suites στο Μόναχο και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Las Vegas, όπου επίσης κοσμούν τους δρόμους της πόλης. Όποιος επιθυμεί αυτοκίνητο με σοφέρ για να φτάσει στον επιθυμητό προορισμό μπορεί να χρησιμοποιήσει μία ειδική εφαρμογή για να παραγγείλει ένα από τα BMW i3 Urban Suites.

Το αυτοκίνητο θα προσφέρει στον επιβάτη του μία καινοτόμα εμπειρία βιώσιμης μετακίνησης από πρώτο χέρι, αποδεικνύοντας ότι η πολυτέλεια στις μετακινήσεις του μέλλοντος δεν θα έχει καμία σχέση με το μέγεθος του οχήματος.

Στην Έκθεση Ηλεκτρονικών Καταναλωτικών Προϊόντων (CES) 2020 στο Las Vegas το  BMW Group gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: