Στη ράμπα του τερματισμού στο Ράλλυ Αυστραλίας ο Ιορδάνης Σερδερίδης

 

Σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα, στο Ράλλυ Αυστραλίας, ο Ιορδάνης Σερδερίδης ολοκλήρωσε  την προσπάθεια του με επιτυχία. Τερμάτισε  στην πέμπτη θέση της κατηγορίας WRC2. Θα μπορούσε να είχε πάει ακόμη καλύτερα αν  η Citroen DS3 R5 που οδηγούσε, δεν παρουσίαζε κάποια προβλήματα στο τελευταίο σκέλος.

Και το 2014 μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα , λίγα χιλιόμετρα πριν τη ράμπα του τερματισμού , εγκατέλειψε. Αυτή τη φορά όμως κατάφερε να ανέβει τη ράμπα και να πλημμυρίσει χαμόγελα όλο το σέρβις του που έκανε μεγάλες προσπάθειες για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του δύσκολου αγώνα.

Ο Ιορδάνης Σερδερίδης δήλωσε μετά τον τερματισμό:

«Ο τερματισμός στο Ράλλυ Αυστραλίας ήταν ένας ανεκπλήρωτος στόχος για μένα, μετά την άδικη εγκατάλειψη μου στον αγώνα του 2014 λίγα χιλιόμετρα πριν από τη ράμπα του τερματισμού. Ήθελα με την πρώτη ευκαιρία να επιστρέψω και να μπορέσω να τον ολοκληρώσω. Τα κατάφερα φέτος, παρά τα μηχανικά προβλήματα που μας ταλαιπώρησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου».

Η νέα χρονιά θα βρει τον Σερδερίδη πίσω από το τιμόνι μιας Citroen DS3 WRC σε επιλεγμένους αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, στο νεοσύστατο πρωτάθλημα που θα απευθύνεται σε ιδιωτικές συμμετοχές.

 

Πληροφορίες απο  J-Motorsport

Στη ράμπα του τερματισμού στο Ράλλυ Αυστραλίας ο Ιορδάνης Σερδερίδης

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: