Στα χέρια ήρθε η Λίντσεϊ Λόχαν με τον Ρώσο σύντροφο της στη Μύκονο

«Καμία γυναίκα που την έχει χτυπήσει ο σύντροφός της δεν θα πρέπει να μένει μαζί του». Τάδε έφη Λίντσεϊ Λόχαν. Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου και δημοσιεύει η dailymail δείχνουν τη στιγμή όπου ο Ρώσος Egor Tarabasov τραβάει με τη βία και κυνηγάει τη Λόχαν σε παραλία της Μυκόνου για να της πάρει το κινητό του που εκείνη κρατάει.

Η ηθοποιός όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στις φωτογραφίες προσπαθεί να ξεφύγει αλλά εκείνος την τραβαέι με τόση δύναμη που κοντεύει να της βγάλει τα ρούχα. Η Λόχαν είπε ότι ο Egor είχε πιει τόσο πολύ και είχε τρελαθεί.

Η Λόχαν μιλώντας στα βρετανικά ταμπλόιτς είπε πως προς το παρόν η σχέση της με τον Ρώσο έχει τελειώσει. «Είχα επενδύσει πολλά σε αυτή τη σχέση. Σκεφτόμουν μαζί του ότι θα μπορούσα να κάνω οικογένεια και παιδιά. Ο Egor όμως είναι βίαιος και ασταθής και αυτή η σχέση δεν μπορεί να συνεχιστεί», είπε η Λόχαν που δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον καβγά στην παραλία της Μυκόνου και συνέχισε: «Δεν μπορεί μια γυναίκα που την χτυπούν και την κακομεταχειρίζονται να μένει με έναν άνδρα μόνο και μόνο επειδή τον αγαπά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από δύο εβδομάδες η Λόχαν είχε ανακοινώσει μέσω του λογαριασμού της στο twitter ότι χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της.

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: