Στα παρασκήνια της φωτογράφισης για το ημερολόγιο Pirelli 2016 (photos)

Στα παρασκήνια της φωτογράφισης για το ημερολόγιο Pirelli 2016 (photos)

Στα παρασκήνια της φωτογράφισης για το ημερολόγιο Pirelli 2016 (photos)

Το μόνο σίγουρο, είναι ότι το ημερολόγιο Pirelli για το έτος 2016, δεν θα είναι όπως το έχουμε συνηθίσει. Αυτή τη φορά, αντί για σeξι κορίτσια, το κόνσεπτ είναι άλλο:  φιλοξενούνται πορτραίτα 13 επιτυχημένων γυναικών από μια σειρά από πεδία δράσης, έτσι όπως φωτογραφήθηκαν από μια θρυλική φωτογράφο. Η Annie Leibovitz, βάζει στο φακό γυναίκες όπως Yoko Ono, Patti Smith, Serena Williams, Fran Lebowitz, Amy Schumer, Tavi Gevinson, Ava DuVernay, Natalia Vodianova, Agnes Gund, Kathleen Kennedy, Mellody Hobson, Shirin Neshat, και Yao Chen. Πρόκειται για γυναίκες που αλλάζουν την κοινωνία μας, όπως γράφει η Vogue.

«Άρχισα να σκέφτομαι τους ρόλους που καλούνται να παίξουν οι γυναίκες, γυναίκες που έχουν καταφέρει κάτι. Σκέφτηκα ότι οι γυναίκες θα έπρεπε να δείχνουν δυνατές, αλλά φυσικές και αποφάσισα να απλοποιήσω τη φωτογράφιση», ανέφερε η Leibovitz σε ανακοίνωση. «Αυτό το ημερολόγιο είναι πολύ διαφορετικό», σημειώνει.

Δείτε εικόνες από το παρασκήνιο της φωτογράφισης…

Στα παρασκήνια της φωτογράφισης για το ημερολόγιο Pirelli 2016 (photos) Στα παρασκήνια της φωτογράφισης για το ημερολόγιο Pirelli 2016 (photos) Στα παρασκήνια της φωτογράφισης για το ημερολόγιο Pirelli 2016 (photos) Στα παρασκήνια της φωτογράφισης για το ημερολόγιο Pirelli 2016 (photos) Στα παρασκήνια της φωτογράφισης για το ημερολόγιο Pirelli 2016 (photos) Στα παρασκήνια της φωτογράφισης για το ημερολόγιο Pirelli 2016 (photos) Στα παρασκήνια της φωτογράφισης για το ημερολόγιο Pirelli 2016 (photos) Στα παρασκήνια της φωτογράφισης για το ημερολόγιο Pirelli 2016 (photos) Στα παρασκήνια της φωτογράφισης για το ημερολόγιο Pirelli 2016 (photos) Στα παρασκήνια της φωτογράφισης για το ημερολόγιο Pirelli 2016 (photos)

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: