Σπυράκη: Τα Σκόπια βιάζονται να κατοχυρώσουν “μακεδονικό” ISO

Η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, ανέφερε ότι «δραστηριότητες που δεν έχουν σχέση με το κράτος ή δεν χρηματοδοτούνται από αυτό, μπορούν να ονομάζονται “μακεδονικές”».

Η ίδια, σε συνέντευξή της στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, επικαλέστηκε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η μόνιμη αντιπροσωπεία της γειτονικής χώρας κοινοποίησε έγγραφο στον ΟΗΕ στο οποίο το ISO της χώρας αναφέρεται ως ‘’MK’’ και σε άλλες περιπτώσεις ως “MKD”.

«Ο κύριος παραγωγός του Μπίτολα μπορεί να κάνει φασόλια και αν τα ονομάσει “μακεδονικά” και να πάει να ανταγωνιστεί τον παράγωγο στις Πρέσπες που έχει τα καλύτερα φασόλια στην Ευρώπη», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Σπυράκη.

Σχετικά με την ψηφοφορία στη Βουλή για την αναθεώρηση του Συντάγματος, εξέφρασε φόβους μήπως στη δεύτερη ψηφοφορία για επίμαχα άρθρα όπως αυτό της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πάθουν… γκαζόζα.

Τέλος, σε ερώτηση για τον ΟΑΣΘ και το ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης προανήγγειλε με τη ΝΔ ως κυβέρνηση μία γενναία και επιθετική παρέμβαση με 3 άξονες, την αντικατάσταση του στόλου, την αύξηση της εισπραξιμότητας και την αναδιάρθρωση των συγκοινωνιών.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: