Σπίρτζης για ΟΑΣΘ: Θα αποκαλύψουμε τι έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια

Νέες δηλώσεις του υπουργού κ. Χρ. Σπίρτζη για τον ΟΑΣΘ σε συνέντευξη του στην εκπομπή της ΕΡΤ «Επτά» με τη Βάλια Πετούρη, όπου και τόνισε πως «Ο ΟΑΣΘ είναι μια πολύ παράξενη ιστορία που εμείς θ’ αποκαλύψουμε τι έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια, κατασπατάλησης του δημόσιου πλούτου και παροχής πολύ κακών υπηρεσιών». Παράλληλα, δήλωσε πως  αυτή η υπόθεση «Θα καταλήξει αίσια για τη Θεσσαλονίκη και για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης και για την προστασία του δημόσιου συμφέροντος». «Θα σταματήσει το πάρτι και η κακή ποιότητα των υπηρεσιών».

Επιπλέον, τόνισε πως «δεν είναι δυνατόν ένας Οργανισμός ιδιωτικός από το 2009 μέχρι το 2016 να έχει πάρει μόνο από επιδοτήσεις από το Ελληνικό Δημόσιο 1 δις, δεν είναι δυνατόν στις επιδοτήσεις να εμπεριέχεται το κέρδος των μετόχων και να χρωστάει δεδουλευμένα στους εργαζομένους. Δε γίνονται αυτά τα πράγματα».

Όλα αυτά ενώ την ερχόμενη εβδομάδα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις κυβέρνησης και ΟΑΣΘ, με τους εργαζομένους να περιμένουν την εξόφλησή τους για τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο, δηλώνοντας έτοιμοι για νέες κινητοποιήσεις.

Δείτε το βίντεο (οι δηλώσεις για τον ΟΑΣΘ ξεκινούν στο 16:00 και τελειώνουν στο 21:00)

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: