Σου πέφτει το σορτς; 3 κομψές λύσεις που κυριολεκτικά θα σε σώσουν

Σου πέφτει το σορτς; 3 κομψές λύσεις που κυριολεκτικά θα σε σώσουν

Όλοι οι τρόποι για να διορθώσεις το μεγαλύτερο στυλιστικό πρόβλημα του καλοκαιριού.

Το σορτσάκι είναι με διαφορά το πιο αγαπημένο μας item την καλοκαιρινή περίοδο. Κομψό, πρακτικό και ευκολοφόρετο, μας συντροφεύει σε πολλές, διαφορετικές περιστάσεις. Μπορεί να φορεθεί κυριολεκτικά παντού (με τους κατάλληλους συνδυασμούς) από το γραφείο, την παραλία, ένα ραντεβού ή στην βραδινή σου έξοδο με φίλες.

Κάθε χρόνο νέα fashion trends έρχονται στο προσκήνιο όμως μερικά all time classic κομμάτια όπως το μαύρο, το denim (τζιν) και το ψηλόμεσο σορτς θα είναι πάντοτε στη μόδα. Έχουν κερδίσει επάξια μια θέση στην γκαρνταρόμπα μας ωστόσο μερικές φορές μας κάνουν (άθελά) τους τη ζωή δύσκολη. Τι εννοώ; Θα σου εξηγήσω αμέσως!

Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα είναι όταν το αγαπημένο μας σορτσάκι «πέφτει». Ειλικρινά, είναι το χειρότερό μου. Τα καλά νέα είναι πως υπάρχουν εύκολοι και παράλληλα στυλάτοι τρόποι να το κρατήσουμε σταθερό. Συνέχισε να διαβάζεις και θα μάθεις τα πάντα.

3 styling tips που θα σε σώσουν

1) Φόρεσε από μέσα τη μπλούζα ή το κορμάκι σου για να το κρατήσεις ψηλά. Όσο πιο χοντρό το ύφασμα τόσο το καλύτερο για εσένα. Μπορείς επίσης να φορέσεις μία κομψή ζώνη για να το κρατήσεις στο επιθυμητό σημείο, ακόμα κι αν δεν υπάρχουν θηλάκια στο σορτς.

2) Δέσε ένα μαντήλι σαν ζώνη. Τα μαντήλια με prints είναι μεγάλο trend φέτος. Θα λειτουργήσει σαν ζώνη και θα αναβαθμίσει σημαντικά το look σου.

3) Χρησιμοποίησε τιράντες. Με αυτό το εύκολο τρικ θα κάνεις το σορτσάκι σου σαν σαλοπέτα και θα εξασφαλίσεις καλύτερη εφαρμογή.

11 cut-out φορέματα για τις βόλτες σου στο νησί (και όχι μόνο!)

Πηγή κεντρικής: @camilacoelho

Στη gallery που ακολουθεί βρήκα για εσένα 5 ψηλόμεσα σορτς στα οποία αξίζει να επενδύσεις το φετινό καλοκαίρι.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: