Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 24χρονος ασελγούσε σε 10χρονο αγόρι

Σοκ στη : 24χρονος ασελγούσε σε 10χρονο αγόρι

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 24χρονος ασελγούσε σε 10χρονο αγόρι

Δύο νέες περιπτώσεις διακίνησης υλικού παιδικής π ορνογραφίας εξιχνίασε η ΕΛΑΣ σε Θεσσαλονίκη και .Στην πρώτη περίπτωση, ένας 24χρονος από τη Θεσσαλονίκη διατηρούσε υλικό παιδικής π ορνογραφίας, ενώ σε ένα από τα βίντεο που είχε στην κατοχή του, εμφανίζεται ο ίδιος να ασελγεί σε 10χρονο αγόρι.

Μέλημα της Δίωξης είναι, να διαπιστώσει εάν το βίντεο έχει γυριστεί στην Ελλάδα και αν το θύμα ήταν ελληνικής ή άλλης καταγωγής.

Στην δεύτερη περίπτωση, ο 55χρονος από την Πάτρα συνελήφθη, κατηγορούμενος για διακίνηση πορνογραφικού υλικού.

Τη Δευτέρα, συνελήφθη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 37χρονος Πολωνός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ψηφιακής αστυνομικής έρευνας αστυνομικών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε ιστότοπο του διαδικτύου, εντοπίστηκε άγνωστος χρήστης, ο οποίος διακινούσε σκληρό υλικό παιδικής π ορνογραφίας. Για τα παραπάνω ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, που εξέδωσε εισαγγελική παραγγελία, από την οποία προέκυψαν τα στοιχεία του συλληφθέντα.

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: