ΣΟΚ: Νεκρή ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ηθοποιός και πρωταγωνίστρια…

Μεγάλη απώλεια στο χώρο του θεάματος…

Μόλις το ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός της.

Μετά την αποχώρησή της από την κινηματογραφική βιομηχανία, η γνωστή ηθοποιός ασχολήθηκε με το interior design. Η μητέρα της μάλιστα, είχε κανονίσει να πάρει μέρος στην οντισιόν για το ρόλο, χωρίς καν να έχει κάνει κανένα μάθημα υποκριτικής ή φωνητικής.

Η άτυχη ηθοποιός, πέθανε στο Λος Άντζελες μετά από επιπλοκές από μια σπάνια μορφή άνοιας, όπως δήλωσε πριν λίγο ο εκπρόσωπός της. Επίσης στον ρόλο της στην ταινία του 1965, είχε εκτελέσει περίφημα το τραγούδι «Sixteen Going on Seventeen».

Πέθανε σε ηλικία 73 ετών, η πασίγνωστη αμερικανίδα ηθοποιός Charmian Carr, γνωστή από τον ρόλο της ως Λέσλι, η μεγαλύτερη κόρη von Trapp, από την θρυλική ταινία «Η Μελωδία της Ευτυχίας».

Η ταινία που εμφανίστηκε, «Η Μελωδία της Ευτυχίας» ήταν μια τεράστια επιτυχία, ξεπερνώντας μάλιστα σε εισπράξεις ακόμη και την υψηλότερη σε εισπράξεις ταινία όλων των εποχών «Όσα παίρνει ο άνεμος».

Η Carr στη συνέχεια έγραψε δύο βιβλία σχετικά με την εμπειρία που βίωσε, ενώ εμφανίστηκε σε διάφορες εκδηλώσεις για την ταινία.

Πολλοί από τους θαυμαστές της τις τελευταίες ώρες, δημοσιεύουν στο twitter αναμνήσεις τους, ανεβάζοντας μάλιστα αποσπάσματα της ταινίας.

Ο γνωστός ηθοποιός Kym Karath, που έπαιξε τον Gretl στην ταινία, έγραψε: «Την είχα και την θεωρούσα αδερφή μου σε όλη μου τη ζωή».

Η πραγματική Λέσλι, Agathe von Trapp, δηλαδή η μεγαλύτερη κόρη της Αυστριακής οικογένειας που ενέπνευσε την ταινία, πέθανε σε ηλικία 97 ετών το 2010

Πηγή: expresstime

Media

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: