Σήμερα η συζήτηση για την δικαιοσύνη στη βουλή,αναμένεται μετωπική Τσίπρα- Μητσοτάκη

Στις 19.00 πρόκειται να ξεκινήσει η προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για θέματα της Δικαιοσύνης, της οποίας την αναβολή είχε ζητήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λόγω των βομβιστικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες.

Υπενθυμίζεται πως την πρωτοβουλία για τη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών είχε αναλάβει με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση, ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος κατηγορείται από την αντιπολίτευση ότι προχώρησε σε μια κίνηση αντιπερισπασμού, μετά το αίτημα των κομμάτων να συζητηθούν στην επιτροπή Διαφάνειας της Βουλής οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης στην Δικαιοσύνη.

Πάντως, κατά τη συζήτηση αναμένεται να κυριαρχήσουν υψηλοί τόνοι με εκατέρωθεν καταγγελίες και αποκαλύψεις, όπως αφήνουν να διαρεύσει τόσο από την πλευρά της κυβέρνησης, όσο και της ΝΔ.

Από το Μέγαρο Μαξίμου προαναγγέλλουν τόνο καταγγελτικό για τη διαφθορά και τη διαπλοκή εκ μέρους του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος φέρεται να καταθέσει φακέλους με υποθέσεις διαφθοράς.

Από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να εμφανισθεί ιδιαίτερα επικριτικός για τα έως τώρα πεπραγμένα της κυβέρνησης. αναμένεται να εστιάσει στην επιχειρηματολογία για παρεμβάσεις στον χώρο της Δικαιοσύνης

Action24.gr-Politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: