Σeξουαλική παρενόχληση σε Ελληνίδα πρωταθλήτρια

Σeξουαλική παρενόχληση σε Ελληνίδα πρωταθλήτρια

Η χρυσή μεσογειονίκης του 2009 στην Πεσκάρα με ατομικό ρεκόρ 14μ71, η οποία διαμένει σε ένα από τα δωμάτια της εγκατάστασης που παρέχεται από τον ΣΕΓΑΣ στους επίλεκτους αθλητές στίβου, υπέβαλε μήνυση και υποστήριξε πως ο οποίος εκτελεί παρανόμως χρέη δερβέναγα μέσα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, παρενόχλησε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια μέχρι παρεξήγησης με την Πέρρα να αντιστέκεται σθεναρά στις προθέσεις του! Μάλιστα, η αστυνομία προχώρησε στη του αλλοδαπού άνδρα, που φέρεται να βρίσκεται στην χωρίς άδεια παραμονής.
Κατά τη σύλληψη του,η αστυνομία βρήκε πάνω του……….
σχεδόν όλα τα κλειδιά από τις εγκαταστάσεις.
Όπως κατήγγειλαν κι άλλοι αθλητές,ο συγκεκριμένος λαθρομετανάστης,είναι εκεί και κάνει τις δύσκολες δουλειές των άλλων υπαλλήλων,οι οποίοι για ανταμοιβή του δίνουν λίγα . Επίσης σε μια άλλη περίπτωση,ο ίδιος υποδέχθηκε μέχρι και την διεθνή επιτροπή αντιντόπινγκ.
Μιλάμε για απίστευτα ρεζιλίκια,που ευθύνονται όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι και πληρώνονται από το υστέρημα του ελληνικού λαού για να διατηρούν το αθλητικό κέντρο αλλά και να προφυλάσσουν το τους αθλητές από κάθε μορφής επικινδυνότητα. Πλέον, οι συνθήκες του αδικήματος ερευνώνται επακριβώς και πέρα από το αστυνομικό μέρος, την τόσο ασυνήθιστη υπόθεση εξετάζει και η διοίκηση των, υπό παραχώρηση σε εταιρία του Κατάρ, αθλητικών εγκαταστάσεων!

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: