Σε ποια ηλικία οι γυναίκες είναι καλύτερες στο σeξ

Αν είστε παντρεμένος με

παιδιά, τα οποία λόγω ηλικίας έχουν φύγει πια από το σπίτι έφθασε η ώρα να απολαύσετε ένα καλό σeξ. Σύμφωνα με 

νέα βρετανική έρευνα που φιλοξενήθηκε στην εφημερίδα Telegraph η ηλικία που οι γυναίκες έχουν καλύτερες επιδόσεις στο κρεβάτι είναι πάνω από 40. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι επιστήμονες όσες είναι παντρεμένες σε αυτή την ηλικία είναι ξέρουν να παίζουν καλύτερα το παιχνίδι. Ο λόγος; Η αυτοπεποίθηση που νιώθουν.

«Η πραγματική σeξουαλική περιπέτεια ξεκινά όταν τα παιδιά φύγουν από το σπίτι και οι γυναίκες αποκτούν αυτοπεποίθηση για το σώμα τους. Μάλιστα, απολαμβάνουν περισσότερο το σeξ από ό,τι στο παρελθόν», εξηγούν οι ερευνητές.

«Η έρευνά μας δείχνει ξεκάθαρα πως οι παντρεμένες γυναίκες στα 40 έχουν την καλύτερη σeξουαλική ζωή», επισημαίνει ο Nicola Down, επικεφαλής της έρευνας, προσθέτοντας ότι είναι λυπηρό το γεγονός ότι 8 στις 10 γυναίκες πιστεύουν ότι η κοινωνία και οι νέοι άνθρωποι δεν έχουν θετική εικόνα για τους μεσήλικες, όταν στην πραγματικότητα απολαμβάνουν το σeξ.

Οπως αναφέρει το onmed, το 60% των γυναικών με παιδιά άνω των 18 που έχουν φύγει από το σπίτι έχουν συχνότερες σeξουαλικές επαφές, ενώ, στον αντίποδα, το 91% με παιδιά κάτω των δέκα χρόνων έχουν ιδιαίτερα μειωμένη σeξουαλική δραστηριότητα.

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: