Σε ποια ηλικία ακριβώς, κάνουμε το καλύτερο σeξ

Αν μετά τα 20, σταμάτησες να μετράς τα κεράκια στην τούρτα σου, σε προκαλούμε να ξεκινήσεις και πάλι να μετράς γιατί υπάρχει μια ηλικία που θέλεις να έρθει όπωσδήποτε.

 

Σύμφωνα με νέα έρευνα του site Happify το καλύτερο σeξ της ζωής μας, το βιώνουμε πιο αργά απ” όσο νομίζεις.

Σύμφωνα με το infographic του Happify το καλύτερο σeξ θα το βιώσεις στην δεκαετία των 40 και συγκεκριμένα στα 46 σου έτη ζωής.

Στη συγκεκριμένη έρευνα, εκτός από το πότε κάνουμε το καλύτερο σeξ, θα βρεις κι άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με τη σeξουαλική ζωή των ζευγαριών στις ΗΠΑ.

Ο τυπικός μέσος ενήλικας (παντρεμένος και ελεύθερος) κάνει σeξ 2-3 φορές το μήνα.

Το 96% των ερωτηθέντων απάντησαν πως το σeξ είναι καλύτερο όταν υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο.

Για τους ενήλικες ηλικίας 25- 59 ετών, οι παντρεμένοι κάνουν σeξ 2-3 φορές την εβδομάδα σε ποσοστό 25%, τη στιγμή που οι αδέσμετοι φτάνουν τις φορές αυτές μόνο στο 5%.

Στα 17 έτης του κάνουν σeξ για πρώτη φορά οι περισσότεροι έφηβοι. Η απόλαυση στο σeξ έρχεται πραγματικά περίπου 13 έτη μετά την πρώτη άχαρη φορά.

 

Το 75% των ανδρών ολοκληρώνουν κατά την επαφή ενώ στις γυναίκες το ποσοστό πέφτει στο 50%. Το 64% των ανδρών έχουν οργασμό συχνά με το πσοστό των γυναικών να φτάνει μόνο το 32%.

Μόνο 1 στις 4 γυναίκες ολοκληρώνει μόνο με τη δυείσδυση ενώ το μεγαλύτερο εμπόδιο προς των οργασμό είναι για τις γυναίκες το στρες.

Σύμφωνα με το Happify, τα ζευγάρια που εγκαλιάζονται περισσότερο έχουν καλύτερη και πιο ποιοτική σeξουαλική ζωή. Την ίδια στιγμή, είναι οι άντρες σε μακροχρόνιες σχέσεις εκείνοι που επιθυμούν περισσότερες αγκαλιές.

 

Για να διατηρήσετε τη σeξουαλική επιθυμία:

Α. Πες του τι θες, πως το θες.

Β.Δοκιμάστε νέα μέρη νέες στάσεις στο σeξ.

Γ. Αγκαλιαστείτε, φιληθείτε, αφήστε eρωτικά σημειώματα ο ένας στον άλλο.

Δ. Αυτοϊκανοποιηθείτε!

seleo.gr-Lifestyle

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: