Σε πλειστηριασμό βγαίνουν 15.500 συσκευές της Ηλεκτρονικής Αθηνών

Σε πλειστηριασμό βγαίνουν 15.500 συσκευές της Ηλεκτρονικής Αθηνών. Ο πρώτος πλειστηριασμός θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιανουαρίου και ώρα 11 το πρωί στο Πρωτοδικείο Αθηνών (Κτίριο 6 Αίθουσα 7), ενώ νωρίτερα οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν ειδικό χώρο, ώστε να δουν τα εμπορεύματα που θα διατεθούν προς πλειστηριασμό.

Ειδικότερα, σε πλειστηριασμό βγαίνουν: Πλυντήρια, κουζίνες, φούρνοι, ψυγεία, τηλεοράσεις, φορητοί υπολογιστές, κλιματιστικά κι άλλες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές θα εκτεθούν σε πρώην κατάστημα της Ηλεκτρονικής στη Γλυφάδα, επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 117.

Η έκθεση θα λειτουργήσει το Σάββατο 21/01 (10:00-17:00), την Τετάρτη 25/01 (12:00-19:00) και το Σάββατο 28/01 (10:00-17:00). Στον χώρο της έκθεσης θα βρίσκονται και πρώην εργαζόμενοι της εταιρείας που διαθέτουν την κατάλληλη εμπειρία, για να ενημερώνουν τους ενδιαφερομένους για τα προϊόντα. Οι πολίτες θα μπορούν να δουν από κοντά τις συσκευές, να σημειώνουν τους κωδικούς που τους ενδιαφέρουν να προσέλθουν στις 30 Ιανουαρίου στο Πρωτοδικείο, ώστε να τα αγοράσουν κατά τη διαδικασία του πλειστηριασμού.

Να σημειωθεί ότι αν δεν διατεθούν όλα τα προϊόντα, θα πραγματοποιούνται πλειστηριασμοί κάθε επόμενη Δευτέρα, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!

Τέλος, να αναφέρουμε ότι από τη ρευστοποίηση της περιουσίας της εταιρίας, το 65% λαμβάνουν οι τράπεζες που κατέχουν και εγγυήσεις, το 25% το δημόσιο, το ΙΚΑ και οι εργαζόμενοι και το 10% οι υπόλοιποι ιδιώτες πιστωτές που δεν κατέχουν εγγυήσεις και υποθήκες.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: