Σάλος με τις φωτογραφίες της Μαντόνα

Σάλος με τις φωτογραφίες της Μαντόνα

Σάλος με τις φωτογραφίες της Μαντόνα
Η Μαντόνα ποζάρει στο εξώφυλλό της με ένα μαύρο κορδόνι τοποθετημένο στο πρόσωπο – που θυμίζει SM – και παραπέμπει από ό,τι καταλαβαίνουμε στον τίτλο Rebel Heart.

Στο Instagram η Μαντόνα ποστάρει εδώ και καιρό πρόσωπα με το ίδιο… κορδόνι, αλλά τα σχόλια για τις τελευταίες δύο αναρτήσεις της ήταν ιδιαίτερα επικριτικά.

Σάλος με τις φωτογραφίες της Μαντόνα

Οι περισσότεροι θεώρησαν ότι προσέβαλε τη μνήμη των δύο προσωπικοτήτων που απεικονίζονται με το μαύρο κορδόνι στο πρόσωπο.

Αυτή η επαναστατική καρδιά είχε ένα όνειρο, έγραψε όταν δημοσίευσε τη φωτογραφία του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, χρησιμοποιώντας τον τίτλο του άλμπουμ της.

Αυτή η επαναστατική καρδιά πολέμησε για την ελευθερία, ήταν το σχόλιό της στη φωτογραφία του Νέλσον Μαντέλα.

Μετά όμως τις αντιδράσεις, η Μαντόνα δήλωσε ότι φυσικά δεν συγκρίνει τον εαυτό της με αυτά τα πρόσωπα, αλλά τα θαυμάζει και αναγνωρίζει την αξία τους.

Η Μαντόνα αποκαλεί το μαύρο κορδόνι a Rebel Heart ribbon και σε e-mail της στο περιοδικό Billboard ζητάει συγγνώμη και εξηγεί αναλυτικά από που προήλθαν οι φωτογραφίες:

Σάλος με τις φωτογραφίες της Μαντόνα

Συγγνώμη. Δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν. Θαυμάζω και αναγνωρίζω την αξία και τις επαναστατικές καρδιές τους. Αυτό δεν είναι ούτε έγκλημα ούτε προσβολή ή ρατσισμός, το έκανα επίσης με τον Μάικλ Τζάκσον, τη Φρίντα Κάλο, και τη Μέριλιν Μονρόε. Λέω ότι είμαι εκείνοι, ΟΧΙ! Λέω ότι ήταν και εκείνοι επαναστατικές καρδιές. Και δεν το έκανα εγώ, οι θαυμαστές μου το έκαναν. Και εγώ έκανα re-post τις φωτογραφίες.

Ούτε οι φανς μου είναι ρατσιστές. Αν με βάζετε στην ίδια κατηγορία με εκείνους, Σας Ευχαριστώ. Είμαι κολακευμένη και ελπίζω μια ημέρα να κάνω κάτι ελάχιστο από αυτά που έκαναν εκείνοι.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: