Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν ήξεραν οι συγγενείς της ότι έχει πεθάνει», λέει ο ερευνητής που διερευνά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Τι άλλο είπε ο ιδιωτικός ερευνητής Σωκράτης Στρατής, που έχει αναλάβει τη διερεύνηση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού στην Πάτρα

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί ο θάνατος της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα.

Οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το θέμα είναι πολλές. Μαρτυρίες θέλουν τη γυναίκα να φοβόταν πως η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης μπορεί να ήθελαν να τη βλάψουν, ενώ πολλές πληροφορίες για τα περιουσιακά της στοιχεία γίνονται καθημερινά, γνωστές.

Στην τηλεόραση του MEGA μίλησε ο ιδιωτικός ερευνητής Σωκράτης Στρατής, που έχει αναλάβει τη διερεύνηση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού στην Πάτρα, μετά από σχετικά αίτημα των συγγενών της.

«Το μόνο που γνωρίζουν οι συγγενείς είναι ό,τι ακούν από τις τηλεοράσεις. Δεν είχαν γνώση ότι είχε πεθάνει η ξαδέρφη τους, δεν είχαν επικοινωνία αυτά τα χρόνια. Το έμαθαν τώρα ότι πέθανε. Άκουσαν και ότι έχει γίνει και αποτέφρωση και την έχουν εξαφανίσει, ότι δεν υπάρχει τάφος», είπε ο κ. Στρατής.

«Εγώ ξεκίνησα από το θέμα της ταφής. Τελικά δεν έγινε αποτέφρωση, έγινε κηδεία κανονικά. Δεν γνωρίζω αν θα γίνει εκταφή. Τώρα συνεχίζω την έρευνα με τα περιουσιακά της στοιχεία. Να βρούμε πώς θα μπορούσε να ωφεληθεί κάποιος που θα ήθελε να τη δολοφονήσει», πρόσθεσε ο ίδιος.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: