Ρολό παντεσπάνι !!!

Παντεσπάνι ρολο με μαρμελάδα !!Ποιο αφράτο δεν μου γινόταν!!Κάτι μου λέει ότι είναι αγαπημένο πολλών!!

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΦΡΑΤΟ ΡΟΛΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ!!!!         

ΥΛΙΚΑ:

6 αυγα,

80 γραμμαρια ζαχαρη,

80 ml σπορελαιο, 

125 γραμμαρια αλευρι,

1 βανιλια,

100 γραμμαρια μαρμελαδα!!        

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Χτυπαμε τα ασπραδια με 20 γραμμαρια ζαχαρη σε σφιχτη μαρεγκα!! 

Χτυπαμε.τους κροκους με 60 γραμμαρια.ζαχαρη και 1 βανιλια!

Ριχνουμε 25 ml λαδι!

Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε κοσκινισμενο το αλευρι φαριναπ και ανακατευουμε με μαριζ!

Προσθετουμε την μιση μαρεγκα και ανακατευουμε πολυ απαλα!

Ριχνουμε και το υπολοιπο λαδι και ανακατευουμε! 

Τελος προσθετουμε την υπολοιπη μαρεγκα και ανακατευουμε απαλα!

Τοποθετουμε λαδοκολα στο ταψι το ρηχο του φουρνου και τοποθετουμε το μιγμα το ισιωνουμε απαλα και το τοποθετουμε σε προθερμασμενο φουρνο μεσαια σχαρα αντιστασεις στους 180 βαθμους για 15 λεπτα!

Στην συνεχεια τοποθετουμε μια λαδοκολα στον παγκο το αναποδογυριζουμε βγαζουμε την λαδοκολα το αφηνουμε να κρυωσει και στην συνεχεια τοποθετουμε την μαρμελαδα και το ρολαρουμε σφιχτα!

Το αφηνουμε 20 λεπτα και στην συνεχεια το ανοιγουμε και το κοβουμε!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni TsanaktsidouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!
 


(?)

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: